Joker (2019) online subtitrat

Joker
Joker (2019)

În filmele mainstream de astăzi, „întunericul” este doar o altă aromă. Ca „edgy”, este o opțiune pe care o utilizați în funcție de ce piață doriți să ajungeți. Și este deosebit de util atunci când este injectat în genul de benzi desenate.

Întunericul nu mai are mare legătură cu sentimentele de înstrăinare pe care cineastul vrea să le exprime sau să le purge, așa cum a fost cazul unui film precum „ Taxi Driver ”. Nu este vorba despre explorarea ideilor incomode, așa cum s-a făcut în „ Regele comediei ”. Crezi că Todd Phillips , care a scris și regizat „Joker”, și face referiri la filmele atât de des, s-ar putea să te aștepți ca Martin Scorsese a fost înscris ca producător executiv aici, ca o modalitate de a derula un proces de plagiat (a renunțat la prea mult timp după semnare), îi pasă cu adevărat de inegalitatea veniturilor, de cultul celebrității și de lipsa de civilitate în societatea contemporană? Nu-l cunosc personal, dar pariez că nu aruncă. Are grămada pe care a făcut-o în acele filme „Hangover” – pe care unii cred că au contribuit într-adevăr la lipsa de civilitate etc. – și nu poate doar să-și cumpere toată apa care ne va fi refuzată slob-urile obișnuite după ce cel mare a lovit , își poate permite bunkerul după ce cel mai mare lovește.

Ceea ce nu este să mergeți atât de departe încât să spuneți că dacă cumpărați în „Joker”, gluma este pe voi. (Cu excepția pe termen lung, într-adevăr este.) Dacă trăiești pentru a-l vedea pe Joaquin Phoenix mergând la performanțe extreme, cum ar fi afacerea nimănui, acest film este într-adevăr apoteoza. Așa cum Arthur Fleck, clovnul din stradă din ce în ce mai neîngrijit și wannabe se ridică comic în jos și în ceea ce arată a lui Gotham din anii 1980 (deși cine știe cum arată detaliile perioadei în orașele fictive), Phoenix eșuează, dansează, râde maniac, pune lucrurile în el gură care nu ar trebui să meargă acolo și comite câteva crime cu adevărat urâte și dezgustătoare, cu o bucurie feroce.

Warner a făcut multe, și cred că DC Comics, faptul că acesta este menit să fie un film „de sine stătător” care nu are nicio legătură narativă cu alte imagini din Universul DC, dar asta are tortul tău și mănâncă și atunci când vă tot numiți azilul lunatic „Arkham” și universul dvs. cinematic DC oricum își schimbă Batmen-ul la fiecare douăzeci de minute. Poate ceea ce vor să spună cu adevărat este că acesta este primul și ultimul film DC care va fi clasat cu R.

O evaluare pe care o câștigă minuțios. Violența din acest film înseamnă să șocheze și se întâmplă. Înstrăinarea lui Fleck în primele scene evocă lui Travis Bickle, dar acest film este prea plin de pui pentru a da rasismul lui Fleck Bickle, deși îl înfățișează în cea mai mare parte a oamenilor de culoare din prima treime. Fleck este, de asemenea, fixat cu o gazdă de talk-show, asemănătoare lui Carson, interpretată de Robert De Niro , inversând pozițiile jucătorului „Regele comediei”. De asemenea, îi place femeia neagră din hol, interpretată de Zazie Beetz . Castingul nu este doar menit să ofere filmului drepturi de bâlbâie pe curba zeitgeistului, ci să-l evoke pe Diahnne Abbottatât în ​​„Taxi Driver”, cât și în „Comedy”. Aparenta reușită a personajului lui Fleck este o picătură cu fălci care m-a făcut să cred că Beetz ar trebui să-și concedieze agentul, dar o clarificare a jocului târziu face ca … bine, iertabil nu este chiar cuvântul, dar o va face.

Pe măsură ce Gotham începe să ardă (tulburările civile încep cu o grevă de gunoi), Fleck, care a fost luat ca un vigilent de o mare parte din 99% din oraș, nu știe destul de bine ce să facă din stardomul său de cult subteran. (Orașul este plin de revolte în machiajul de clovni și măști de clovn; deoarece acest film este destul de brusc în spatele curbei în conștientizarea „clovnilor – sunt înfricoșători” – doar Pennywise primește o dispensă specială în aceste zile – aceste secvențe arată ca „Revolta din Juggalos ”sau ceva în egală măsură de râs.) Mama lui ( Frances Conroy , femeia săracă) a scris scrisori fostului ei angajator, magnatul Thomas Wayne, iar Arthur deschide una dintre dorințe și le citește, învățând ceva tulburător.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

2h 2m 2019 606 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • JetloadRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar