John Wick: Chapter 2 - John Wick: Capitolul 2 (2017) online subtitrat

John Wick: Chapter 2
John Wick: Chapter 2 – John Wick: Capitolul 2 (2017)

În acest sequel al popularei pelicule din 2014, legendarul ucigaș profesionist John Wick (Keanu Reeves) este forțat să renunțe la ideile de pensionare de către fostul său asociat, care plănuiește să preia controlul asupra unei întunecate organizații de asasini, extinsă la nivel internațional. Obligat printr-un legământ de sânge să-l ajute, John călătorește până la Roma unde se confruntă cu câțiva dintre cei mai letali asasini de pe planetă.

„John Wick: Chapter Two” este un film mai îndrăzneț, mai îndrăzneț și mai violent decât predecesorul său. Este, de asemenea, surprinzător de hilar, zgârcit umor de la practicile fizice și spiritul uscat în momentele neașteptate. În multe privințe, este idealul platonic al unui film de acțiune: operistic, totuși colorat, cu detalii fine-tuned, visibil, dar totuși vopsit cu patos. Pentru toate marea sa măiestrie, filmul este în cele din urmă o vitrină pentru Keanu Reeves , care se întoarce ca asasin titular, dovedindu-și măreția ca actor și vedetă de acțiune. Da, așa este, am spus măreție. Nu sunt necesare calificative. „John Wick: Capitolul doi” este cu adevărat minunat, dar nu ar funcționa fără Reeves, care are o dragoste sinceră pentru acest gen.

Wick nu se pricepe la pensie. Este ușor să crezi, după cum au comentat alții din film, că este dependent de răzbunarea pe care o prepară cu o asemenea panache. Până la urmă, pentru ce mai are de trăit? Continuarea se ridică la scurt timp după încheierea primului film; Wick încă se învârte de la moartea soției sale, Helen (Bridget Moynahan), nu reușește să se adapteze la o viață nouă, chiar și cu adorabilul său pitbull fără nume, alături de el. (Pentru cei care se întreabă, câinele rămâne în siguranță.) Are puțin timp să se relaxeze când îl găsește pe Santino D’Antonio (Riccardo Scamarcio) în pragul său, cerându-i să facă bine în jurământul de sânge pe care l-a făcut cu ani înainte, ceea ce i-a permis să se retragă din profesia sa mortală. La început, Wick balansează. O explozie de casă devastatoare mai târziu, el nu vede altă opțiune. Dar acceptarea ofertei lui Santino nu îi aduce lui Wick liniștea pe care o dorește atât de intens. În curând, se află că se confruntă cu amenințări din toate părțile, incluzând-o pe Ares (Ruby Rose) și pe Cassian (comun), un gardian de corp al femeii Wick, care este obligat să ucidă.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (3 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

2h 2m 2017 2.905 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • JetloadRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

1 Comentariu "John Wick: Chapter 2 – John Wick: Capitolul 2 (2017)"

Avatar

Avatar
Vizitator
Anonim
4 months 17 days ago

film frumos, servicii de rahat

Avatar