Jason Bourne (2016) online subtitrat

Jason Bourne
Jason Bourne (2016)

Matt Damon se întoarce în Jason Bourne, în cel mai memorabil rol din cariera sa. Paul Greengrass, regizorul a două dintre filmele din serie, Supremația lui Bourne și Ultimatumul lui Bourne, se întoarce, de asemenea, în fruntea echipei din spatele camerelor de filmat, pentru a regiza noul capitol care îl găsește pe protagonist forțat să iasă din umbră.

Alături de Matt Damon îi vom vedea pe Alicia Vikander, Vincent Cassel și Tommy Lee Jones, și ne vom reîntâlni cu Julia Stiles. Producători sunt Frank Marshall și Jeffrey Weiner, de la Captivate Entertainment, alături de Greengrass, Damon, Gregory Goodman și Ben Smith.  Bazat pe personajele create de Robert Ludlum, scenariul e scris de Greengrass și Christopher Rouse.

După ce a aflat adevărul progresiei sale de la David Webb la superspy Jason Bourne în precedentele două filme Greengrass și, bineînțeles, „ The Bourne Identity ” , al lui Doug Liman , JB (Matt Damon) se ascunde în esență. Sigur, el apare pentru o luptă ocazională pe stradă, dar este un singur, tipul fără atașamente actuale, adânc în afara grilei. (Merită remarcat faptul că Greengrass și co-scriitorul Christopher Rouse sunt abia interesați să stabilească unde a fost Bourne și ce a făcut în 2016.) Sunt doar câteva minute înainte ca Nicky ( Julia Stiles ) să-l tragă pe Bourne înapoi pe radarul nefarelor. Powers That Be, de data aceasta personificată de directorul CIA, Robert Dewey ( Tommy Lee Jones). Nicky vrea să îi ofere lui Bourne și mai multe fundaluri din spatele proiectului Treadstone, în special detaliile despre ceea ce s-a întâmplat cu adevărat cu tatăl lui Bourne, Richard Webb ( Gregg Henry ).

Desigur, Dewey nu poate lăsa să se întâmple acest lucru și intenționează să folosească agentul CIA Heather Lee ( Alicia Vikander ) și un asasin cunoscut doar ca „Asset” ( Vincent Cassel ) pentru a-și ține sub acoperire relațiile sub acoperire. Unul dintre motivele pentru care Dewey este în mod special panicat în legătură cu revenirea lui Bourne este că, de asemenea, este implicat profund cu un pionier în domeniul tehnologiei, numit Aaron Kalloor ( Riz Ahmed , văzut în prezent pe „ The Night Of ” de la HBO , șeful unei companii numite Deep Dream care promite un nivel intens de confidențialitate clienților săi, dar a lucrat cu CIA în secret. „Jason Bourne” include câteva dintre cele mai mari preocupări ale butonului de astăzi – confidențialitate pe internet, intruziune guvernamentală – dar se simt ca ferestrele.

Matt Damon a spus într-o conferință de presă în 2007că a crezut că iterația lui Jason Bourne s-a terminat; ajunsese la punctul final al călătoriei personajului său, căutarea identității sale. El a declarat: „… tot mecanismul propulsiv intern care conduce personajul nu este acolo, așa că, dacă ar trebui să existe altul, atunci ar trebui să fie o reconfigurare completă, știți, unde plecați de acolo? Pentru mine, mă simt ca povestea pe care ne-am propus să o spunem a fost acum spusă. ” În mod clar, el încă mai simte așa. Damon poate fi un actor complex, condus de personaje, cu materialul potrivit, dar inima lui nu este în asta. Tommy Lee Jones se simte și mai puțin investit cu puținul caracter care i-a fost dat, iar biata Alicia Vikander ar putea fi numită Plot Device, în condițiile în care știm exact ce va fi arcul ei din momentul în care o vedem. Poate cel mai rău dintre toate, Greengrass găsește o modalitate de a-l pierde pe Vincent Cassel, unul dintre cei mai vibranți și amenințători actori ai noștri. Cassel își desfășoară cea mai mare parte din acțiune prin intermediul unui lunetist și nu are voie să se despartă până la sfârșitul filmului. Doar Riz Ahmed are vreun impact asupra nivelului de performanță, făcând foarte mult cu foarte puțin – urmăriți modul în care joacă subtil un om de afaceri de succes, care știe că scheletele urmează să cadă din dulapul său. Există o versiune mult mai bună a „Jason Bourne” care se concentrează asupra lui, contrastând arcul său ca un om prins în ceva mai mare decât el însuși cu cel al eroului nostru. Doar Riz Ahmed are vreun impact asupra nivelului de performanță, făcând foarte mult cu foarte puțin – urmăriți modul în care joacă subtil un om de afaceri de succes, care știe că scheletele urmează să cadă din dulapul său. Există o versiune mult mai bună a „Jason Bourne” care se concentrează asupra lui, contrastând arcul său ca un om prins în ceva mai mare decât el însuși cu cel al eroului nostru. Doar Riz Ahmed are vreun impact asupra nivelului de performanță, făcând foarte mult cu foarte puțin – urmăriți modul în care joacă subtil un om de afaceri de succes, care știe că scheletele urmează să cadă din dulapul său. Există o versiune mult mai bună a „Jason Bourne” care se concentrează asupra lui, contrastând arcul său ca un om prins în ceva mai mare decât el însuși cu cel al eroului nostru.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

2h 3m 2016 694 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • MixdropRomana - HD
  • HqqRomana - HD
Informatie
Actori
Background

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar