Jackie (2016) online subtitrat

Jackie
Jackie (2016)

Filmul urmărește drama Primei Doamne a Statelor Unite în cele patru zile de după asasinarea președintelui John F. Kennedy, petrecută în 1963, în Dallas. Este o perioadă pe care Jackie avea s-o descrie ca cea în care a pierdut „iubirea vieții sale”, dar a câștigat „dragostea unei întregi națiuni”.

Scenele individuale din acest film „figură istorică contemplă sinele” sunt realizate în mod competențial și, uneori, mult mai mult decât atât, datorită unor sentimente de empatie și condescendență în dialog. Reporterul este deseori condescendent pentru fosta primă doamnă. Uneori, chiar o întrerupe atunci când vorbește sau încearcă să-i pună cuvinte în gură sau să-și respingă preocupările, ceea ce arată cât de neputincios chiar și o femeie foarte puternică poate fi atunci când se află într-o cameră cu un bărbat căruia i s-a spus încă de la naștere că cuvintele sale iar acțiunile sunt, de fapt, mai importante decât orice femeie. Acest material din acest al doilea film se conectează la momente din inevitabilele flashback-uri la apogeul lui Jackie din Camelot și imediat după uciderea lui John F. Kennedy. O vedem pe Jackie, adesea femeia singură într-o cameră plină de bărbați,

Însă dispozitivul de încadrare nu este în cele din urmă necesar (puțini sunt, din păcate) pentru că, indiferent dacă reporterul și Jackie vorbesc despre ce este în evidență sau în afara înregistrării și dacă ceea ce spune Jackie este obiectiv adevărat sau doar autoservitor, avem Am văzut deja tot ce amândoi amândoi ar fi trebuit să spună ilustrați, într-un mod mai imediat și de cele mai multe ori, de flashback-uri.

Flashback-urile constituie un al doilea film, mult superior, unul care are șocul revelației: am văzut acest capitol strâns și crucial al istoriei reeditat de nenumărate ori din tot felul de puncte de vedere, dar rareori în profunzime și în principal din punct de vedere. -din viziunea lui Jackie, care a trebuit să treacă prin prisma a ceea ce trece toată lumea atunci când pierde o pereche, doar pe cea mai mare scenă din lume.

Dar de fiecare dată când Larraín și distribuția și echipajul său construiesc un cap de aburi dramatice în „trecutul” (care se simte mult mai „prezent” decât chestiile pentru interviu) și continuă să-l construiască până când începe să se simtă ca materia primă pentru un operă nescrisă sau un film de groază psihologic nedesfășurat, „Jackie” ne scoate fără înfricoșare din acel spațiu emoțional al capului și ne întoarce la reporter și Jackie care se ocupă de ceea ce înseamnă.

Cel de-al doilea film din „Jackie” este nou și deseori puternic și derivă din noutățile și puterea sa din specific. Această „Jackie” este povestea unei femei care și-a pierdut brusc violent soțul, apoi a trebuit să-și dea seama cum să treacă prin următoarele zile din viață, fără a-și renunța sănătatea împreună cu orice putere a avut odată. Natura mondenă a acestui al doilea film este ceea ce îl face să se simtă atât de precis. Detalii cum ar fi rezistența la sânge a hainelor lui Jackie și vânătaia dezvăluită pe strălucirea ei în timp ce își scoate ciorapii, fotografiile din punct de vedere ale lui Jackie privindu-i pe toți acei bărbați care au ajuns la concluzia că ar trebui să-și decidă soarta pentru ea, captura. pe vocea lui Jackie în timp ce încearcă să le spună copiilor că tatăl lor este mort fără a folosi cuvântul „moarte”Camelot „: toate acestea se simt cu adevărat adevărate. Dar Larraín împinge” puterea „tuturor lui prea greu (adesea prin încărcarea pe scorul liric, dar prea des bombastic al lui Mica Levi). Chiar și performanța condusă de accent, de Portman, în timp ce s-a angajat feroce, se simte prea seamănă mai degrabă cu o personalitate cercetată, considerată, a lui Marilyn Monroe, care a fost construită din exterior mai degrabă decât întrupată din interior. Rar am văzut un exemplu mai viu de artiști care se ridică în felul lor și se deplasează.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 40m 2016 627 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • JetloadRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar