Jack Reacher: Never Go Back - Jack Reacher: Să nu te întorci niciodată (2016) online subtitrat

Jack Reacher: Never Go Back
Jack Reacher: Never Go Back – Jack Reacher: Să nu te întorci niciodată (2016)

Acțiunea îl prezintă pe Reacher în drum spre vechea sa bază militară din Virginia, pentru a lua cina cu o femeie numită recent comandatul bazei. Însă, când ajunge acolo, este acuzat de acte de violență asupra unui coleg și de viol. Cum nu-și amintește de niciuna dintre aceste „scăpări”, protagonistul este hotărât să facă totul pentru a ieși basma curată și a scoate adevărul la lumină.

Jack Reacher ( Tom Cruise ) nu este un coleg de vorbă. Este un singur om fără nume mijlociu și fără adresă fixă. Locuiește în moteluri fleabag, se apropie prin autostop și tinde să comunice cu pumnii, deși numai după ce avertizările repetate au eșuat. El nu este, pentru a spune cu blândețe, materiale tatălui sau soțului.

Așadar, bineînțeles, „Jack Reacher: Never Go Back”, bazat pe romanul lui Lee Child , are ideea strălucitoare de a-i îmbrăca pe Jack cu o familie nucleară improvizată formată dintr-o femeie majoră a armatei, Susan Turner ( Cobie Smulders ), care a avut un sângeros conspirația s-a fixat greșit pe ea și o fată adolescentă pe nume Samantha Dayton ( Danika Yarosh ), care ar putea fi sau nu fiica lui Jack de o țară anterioară. Acesta este tipul de configurare cu care Clint Eastwood ar fi putut face față cu aplomb în acea zi – de fapt, capodopera lui Eastwood „ The Outlaw Josey Wales”, Spune o poveste similară tematică despre un singur care dobândește o„ familie ”- și, deși Cruise este diminutiv în comparație cu Eastwood, el face o versiune credibilă a pustii lui Clint și a letalității declanșatoare a părului. Spectacolul său încearcă să adâncească mai profund decât va permite filmul. Înțelegem, mai mult de la vizionarea Cruise decât din oricare dintre dialogurile uitabile pe care le-a dat personajul, că Jack infligă violență pentru că este singurul lucru la care este cu adevărat bun; că poate fi de fapt singura lui formă de lașitate – un mijloc de a fugi de responsabilitățile adulților – și că nu are habar ce să-i spună unui partener romantic sau unui copil în momentele liniștite.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (2 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

1h 58m 2016 1.064 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • JetloadRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar