It Comes at Night (2017) online subtitrat

It Comes at Night
It Comes at Night (2017)

Izolat într-o casă pustie pentru a se proteja de o amenințare nenaturală ce terorizează lumea, un bărbat stabiliește propriile reguli interioare împreună cu soția și fiul său. Dar apoi, o familie tânără și disperată sosește în căutarea unui refugiu…

Ca o mulțime de filme horror, „Vine vine noaptea” se deschide odată cu moartea. Un domn mai în vârstă, care este clar foarte bolnav, își spune la revedere de la familia sa și apoi este împușcat în cap înainte ca ginerele său și nepotul să-i ardă trupul. Am menționat că toate poartă măști de gaz? Încă de la început, confuzia și pierderea domnesc într-un film conceput pentru a vă menține incert și crud emoțional.

Al doilea film al lui Trey Edward Shults – după descoperirea remarcabilă a „ Krisha ” anul trecut – are loc într-o lume răvășită de o boală oribilă, genul de lucruri care te omoară într-o zi și care i-a lăsat pe supraviețuitori să cerceteze mâncare și să aibă încredere în nimeni. . Nu e drăguț. Corpul tău se învinețesc, ochii îți devin negri, pufni sânge. Dar acest lucru nu este o problemă cu „The Walking Dead” sau „ 28 de zile mai târziu.“ Este important ca viziunea lui Shults despre sfârșitul lumii să nu se deschidă cu un atac, ci cu un fel de eveniment care răsucește pentru totdeauna traiectoria vieții unui tânăr: moartea unei persoane dragi. Este un film în care răufăcătorii sunt pierderi, mâhnire, durere, frică și neîncredere – emoții foarte umane – și nu are tradiționali neîncrezători. Nu există zombi pe străzi, boogeymen în subsol sau vrăjitoare în pădure – și totuși este unul dintre cele mai terifiante filme din ani.

Shults este foarte atent în modul în care analizează fragmente de informații despre lumea în care „Vine noaptea”, chiar dacă aproape întreaga acțiune se desfășoară într-o casă îmbarcată și în pădurea care o înconjoară. Părintele Paul ( Joel Edgerton ) are reguli foarte stricte, care sunt respectate în mod uniform de fiul Travis ( Kelvin Harrison Jr.) și de mama Sarah ( Carmen Ejogo ). Fiecare fereastră din casă este îmbarcată și există o singură ieșire, prin două uși încuiate, dintre care una a fost vopsită în roșu aprins. Dacă au nevoie să iasă afară din orice motiv, merg în perechi și nu ies niciodată noaptea.

La scurt timp după arderea trupului bunicului, familia se trezește într-un sunet în „camera aeriană” dintre cele două uși niciodată deschise. Cineva, sau ceva, este în casă. După un pic înfricoșător, descoperă că invadatorul lor poartă numele Will ( Christopher Abbott ) și caută doar apă pentru familia sa, soția lui Kim ( Riley Keough ) și fiul lui Andrew ( Griffin Robert Faulkner ), care se află în altul casa abandonată la 50 de mile distanță. Au alimente pe care le pot schimba. Nu, nu sunt bolnavi. Și totuși, există ceva despre povestea lor care nu se adaugă.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 31m 2017 596 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • JetloadRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar