It (2017) online subtitrat

It
It (2017)

O producţie New Line Cinema, filmul horror „IT” are la bază romanul omonim al lui Stephen King, care a înfricoşat mai multe generaţii de cititori. Când copiii din oraşul Derry încep să dispară, un grup de micuţi sunt forţaţi să îşi înfrunte cele mai mari frici odată cu întâlnirea sinistrului clovn Pennywise, a cărui istorie de crime şi violenţă este veche de câteva secole.

Clovnii sunt înfiorători, indiferent de situație. Cu toții putem fi de acord cu asta, nu?

Dar Pennywise, clovnul dansator care îi urmărește și îi chinuie pe copiii din orașul Maine din „It”, este profund neliniștitor. Cel puțin, el se află în cea mai recentă întrupare a iconicului roman al lui Stephen King . Întâmplare, preluarea personajului lui Tim Curry în versiunea din miniserie TV din 1990 a fost atât de mare, încât a fost de râs – nu că sunteți în căutarea de subliniere în clovnii voștri omucidici.

Dar ceea ce face Bill Skarsgard cu rolul funcționează bine tocmai pentru că nu pare să muncească atât de tare încât să ne sperie. El nu-l vampiră. Este coy – el se joacă cu acești copii – făcând izbucnirile sale bruște de ostilitate nebună de clovn, mult mai șocant.

Chiar mai eficient decât elementele de groază ale adaptării regizorului argentinian Andy Muschietti este umorul neașteptat pe care îl dezvăluie în poveste – și, în cele din urmă, umanitatea. Găsirea acelei combinații de tonuri este un echilibru atât de complicat de eliminat: luminarea scurtă a unui moment încordat cu o scurtare rapidă sau un monolog serios în fața pericolului extrem. Dar „Face” funcționează aproape de fiecare dată, datorită performanțelor sale perfect calibrate dintr-o distribuție bine aleasă.

Piesele care se leagă de copii din film sunt de fapt mai puternice decât părțile cu clovn înfiorător, chiar dacă imaginile acelui ciudat și nebunesc vor fi cele care vă vor trezi noaptea. Condusă de steaua „ Midnight Special ”, Jaeden Lieberher – cu cine se bucură fiecare apel (fiecare „copil”) cu fiecare film – incluzând un spectacol de vedetă de la Sophia Lillis în calitate de membră feminină singură a echipajului, în mare parte sunt actori necunoscuți care includ așa-numitul film. „Clubul pierderilor”. Însă personajele lor sunt deosebit de desenate, fiecare cu un backstory înrădăcinat care explică de ce temerile lor îi fac atât de vulnerabili la atacurile lui Pennywise.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

2h 15m 2017 350 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • JetloadRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar