I.T. (2016) online subtitrat

I.T.
I.T. (2016)

Mike Regan are tot ce și-ar putea dori: o familie frumoasa și fericită și o locuință inteligentă, ultramodernă. Mai mult, compania pe care o conduce e pe cale să dea lovitura. Totul merge bine până când relația lui Mike cu cel mai apropiat consultant al său se strică. Fiica adolescentă a lui Mike începe să fie urmărită, iar întreaga familie este asaltată și hărțuită prin toate mijloacele tehnologice posibile.

Pierce Brosnan joacă în thrillerul digital John-Moore, de invazie în casă, alături de James Frecheville și Anna Friel.
Într-un fel pare o rușine că resursele considerabile dedicate IT nu au fost investite în îmbunătățirea scenariului prea previzibil. Bazându-se pe probleme familiare de confidențialitate personală și digitală, precum și fascinația contemporană cu lipsa de fiabilitate a lumii cablate, co-scriitorii Dan Kay și William Wisher se întorc pe un șablon narativ de răzbunare stereotipă, cu prea multe răsuciri complotabile pentru a fi convingători. Cu Brosnan în rol principal, filmul va atrage cu siguranță o anumită atenție, deși numerele teatrale pot fi eclipsate de VOD.

Brosnan îl joacă pe Mike Regan, CEO-ul de mare zbor, care operează un serviciu de leasing cu jet privat de top-drawer, pe care se pregătește să-l facă public într-o înregistrare IPO. Cu doar câteva formalități care urmează să fie completate cu SEC, el va avea în curând acces la o infuzie crucială de numerar pentru a-și extinde afacerea. Soția sa Rose (Anna Friel) știe cât de stresată este, dar fiica adolescentă Kaitlyn (Stefanie Scott), distrasă de dispozitivele și de munca școlară, rămâne în primul rând îngrijorată de faptul că semnalul wifi din rețeaua lor inteligentă se stinge.

Mike este un tip de școală veche, cu o ostilitate abia restrânsă față de tehnologia digitală, dar după ce tehnologia IT de tip Office-temp, Ed Porter (Frecheville) îl salvează atunci când prezentarea laptopului se duce în timpul unei întâlniri importante înainte de IPO, Mike îl invită pe Ed să se prezinte la acasă pentru a rezolva problemele de wifi neplăcut. Observând numeroasele panouri de control cu ​​camere încorporate instalate în întreaga casă, Ed ajustează rețeaua și obține el însuși un loc de muncă permanent în chilipir, care a fost exact obiectivul său oricum după ce a dat ochii cu Kaitlyn la plaja la piscina în aer liber.

După ce a câștigat pista interioară pe șeful său, Ed încearcă să-și preseze avantajul insinuându-se în activitățile familiei și făcând prietenie cu Kaitlyn. Mike își dă seama curând că angajatul său devine prea familiar, dar până când încearcă să-l închidă pe Ed, expertul în tehnologie s-a poziționat deja pentru a prelua controlul asupra casei cu fir complet. Pe măsură ce Ed începe să facă ravagii îndepărtate asupra vieții lui Mike, amenințându-și familia, deturnându-și identitățile online și deraindu-și planurile de afaceri, Mike își dă seama că pentru a putea întoarce focul, va trebui să adopte tactici similare.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 36m 2016 387 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • MixdropRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar