Irresistible (2020) online subtitrat

Irresistible
Irresistible (2020)

Se pare că acesta este un prolog sau un început fals. Nimic de genul acesta nu s-ar putea întâmpla vreodată, dar ar trebui să fim tristi că nu se poate întâmpla, pentru că sistemul este atât de corupt, vezi? La fel de mult în „Irezistibil”, scena încearcă să fie meta. Încearcă să ne „facă să ne gândim” la „povești” și „minciuni” și la modul în care acestea contribuie la mizeria în care ne aflăm. Este primul dintre mulți pași greșiți ai unui film care joacă de parcă ar fi fost făcut de un tânăr care tocmai a devenit conștient politic în urmă cu câteva luni, mai degrabă decât, să zicem, Jon Stewart, omul care era cel care conducea cel mai influent program TV condus politic din ultimele două decenii.

Multe dintre opțiunile de plumb, de porumb și dispozitivele de distanțare conștiente de sine ale filmului se dezvăluie în cele din urmă ca aspecte ale unei strategii mai mărețe și destul de nesăbuite. Se pare că Stewart este superficial, sentimental și previzibil intenționat , pentru a arăta cât de superficială și sentimentală și predictibilă a devenit politica americană. Ceea ce înseamnă desigur că condamnarea filmului se extinde și asupra noastră, privitorilor. La urma urmei, dacă am ura cu adevărat toate prostiile otrăvitoare din punct de vedere intelectual care au făcut politica și viața atât de oribile, am face ceva în acest sens.

După o a doua deschidere / pornire falsă (o bătaie de mâncare, mahmureală, Gary ignorând apelurile și mesaje text în dimineața de după alegeri) și o a treia deschidere / pornire falsă (secvența de credite, o colecție de fotografii ale campaniei prezidențiale care evidențiază cât de fals sunt acești „candizi”) momentele sunt) ajungem în cele din urmă la deschiderea a patra și începutul efectiv al „Irezistibilului”. Fostul colonel de marină Jack Hastings ( Chris Cooper ), un democrat conservator, își conduce camioneta prin orașul său solidar de dreapta din Wisconsin, care a fost devastat din punct de vedere economic de închiderea bazei militare locale și s-a transformat într-un pustiu de case deteriorate și a urcat -magazine de sus.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 4,00 din 5)
Încarc...

1h 41m 2020 440 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • WaawRomana - HD
  • HqqRomana - HD
Informatie
Actori
Background

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar