Intuition - Intuiție (2020) online subtitrat

La corazonada
Intuition – Intuiție (2020)

Thriller argentinian Intuția începe acolo unde se termină cei mai mulți thrilleri. Detectivul Renegade Francisco Juanez (Joaquín Furriel) își trage colegii sceptici adânc într-o pădure întunecată, unde crede că va fi un răpitor în serie de fete tinere. Își urmărește, ahem, intuiția, în ciuda recomandărilor celor din jurul său. Juanez este o întruchipare aproape la nivel parodial a tipului care a susținut genul crimei, tipul care arde cartea de reguli, înainte de a smulge cenușa de pe fereastra unei mașini cu mișcare rapidă în timp ce arde direct la aparatul foto. Dar, în timp ce colegii lui polițiști își aruncă ochii la ultimele sale antici, le dovedește greșit încă o dată, ducându-i direct la omul rău, în timp ce salvează singurul captiv supraviețuitor într-un schimb de focuri dramatice. Dar creditele nu se rostogolesc și în schimb filmul, de la regizorul Alejandro Montiel,

Recenzie Body Cam – Mary J Blige horror polițist este bântuitor la jumătate
3 din 5 stele.
Citeste mai mult
Natura neobișnuită a secvenței de deschidere a lui Montiel (un solid 30% din buget a fost clar cheltuit pe o mașină de ceață) ne sfătuiește ca spectatori pe ce teritoriu ne aflăm în următoarele două ore. Intuiția este ca un potboiler cu vârsta de 90 de ani pe care l-ai citit pe plajă, investit pe jumătate vag, dar și pe jumătate așteptând ceva mai bun cu ziua ta. Nu adaugă nimic nou unui gen care este deja depășit, mulțumind în mare parte unor suprascrieri seriale Netflix , platforma pe care o are în premieră și, mai degrabă decât să te simți ca un nou film original strălucitor, este mai mult o reminiscență a câtorva episoade cusute împreună de un mic -scrierea seriei procedurale.

Săptămâna aceasta la Intuition, maverick Juanez părăsește o anchetă și se îndreaptă direct în alta – de data aceasta este uciderea unei fete răscolite din societate. Lucrează cu căruța Manuela „Pipa” Pelari (Luisana Lopilato), care a fost solicitată și de superiorul său pentru a-l cerceta pe Juanez cu privire la orice implicare pe care ar fi putut-o avea la moartea unui tânăr local care a ucis soția lui Juanez. Ceea ce este cel mai surprinzător în ceea ce privește Intuția este că cele trei cazuri nu au într-adevăr mult țesut conjunctiv, în afară de personajele care le investighează, ceea ce face să se simtă ca și cum ai început să urmărești un spectacol la jumătatea sezonului. Filmul este de fapt un prequel al thrillerului Perdida din 2018, regizat și de Montiel.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 56m 2020 298 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • WaawRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar