Into the Forest - În pădure (2016) online subtitrat

Into the Forest
Into the Forest – În pădure (2016)

Într-un viitor nu foarte îndepărtat, surorile Nell şi Eva locuiesc împreună cu tatăl lor la o cabană dintr-o pădure seculară, aflată la mare distanţă de cel mai apropiat oraş. În ciuda peisajului ireal de frumos care îi înconjoară, cei trei preferă să îşi petreacă timpul în compania celor mai noi gadget-uri electronice, însă o pană de curent le întrerupe distracţia. Ştirile care abia reuşesc să ajungă până la ei sugerează că un atac terorist a lăsat fără curent întreaga regiune, iar după 10 zile în care curentul electric încă nu a revenit, situaţia pare să devină permanentă. Descoperind că lumea din jurul lor se află în pragul unei Apocalipse, locuitorii din pădure vor trebui să lupte cu intruşii, bolile, singurătatea şi lipsa alimentelor.
De-a lungul anilor, am descoperit că scenariile liniștite post-apocaliptice, care se concentrează mai mult pe personaje care încearcă să supraviețuiască în noile lor circumstanțe, sunt de obicei mai interesante decât cele interesate de hardware și spectacole. Mă gândesc la filme precum „ Testament ” (1983), o dramă puternică în care Jane Alexander a jucat o mamă suburbană încercând să-și țină familia împreună în urma unui atac nuclear; – Miracle Mile”(1988), un minunat thriller despre un bărbat care primește, din neatenție, un apel telefonic care susține că a fost lansat un război nuclear și orașul său va fi lovit în doar peste o oră; și „În căutarea unui prieten pentru sfârșitul lumii” (2012), o dramă comedie ciudată și trist subestimată despre oameni care se ocupă de dragoste și pierderi în ultimele zile înainte ca un asteroid să lovească Pământul și să distrugă toată viața. Este posibil ca importul canadian la fel de scăzut „în pădure” să nu atingă culmile acestor exemple, însă această poveste a unei perechi de surori nepotrivite forțate să se confrunte cu ceea ce este de neconceput este, cel puțin pentru cea mai mare parte a timpului său de funcționare, puternică, dramă inteligentă și emoționantă de sfârșit a lumii, care este consolidată în continuare de performanțele puternice ale co-starurilor Ellen Page și Evan Rachel Wood .

Bazat pe un roman al lui Jean Hegland și ambientat în viitorul nu prea îndepărtat, filmul ne introduce în Nell (Page) și Eva (Wood), două surori care locuiesc într-o casă ascunsă în pădurea din California de Nord cu recentul lor tată văduv ( Callum Keith Rennie). Deși distanța față de cel mai apropiat oraș le inspiră să țină o mulțime de dispoziții la îndemână, surorile nu sunt cu adevărat tipul supraviețuitor – Nell este online tot timpul studiind pentru examenele sale, în timp ce Eva se pregătește fără încetare pentru un viitor recital de dans. Toate acestea se schimbă într-o zi când puterea se stinge în mod misterios. La început, aceasta pare a fi doar o supărare minoră, dar nu numai că nu se întoarce niciodată, ci se vorbește că întreaga țară – posibil chiar și lumea – este încă în întuneric. Deși pierderea puterii pune o crimă în planurile lor imediate, Nell și Eva se află într-o poziție puțin mai bună decât altele din zonă – așa cum ne dăm seama în timpul unei vizite înfiorătoare în orașul din apropiere pentru ceea ce rămân prevederile – datorită resurselor de tatăl lor. Când această linie de salvare este curând tăiată, cei doi sunt nevoiți să înfrunte un viitor incert în care trebuie să își dea seama cum să supraviețuiască singuri. Ei se confruntă cu pericole, de la înfometare la boală până la inumanitate în cadrul altor persoane.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 41m 2016 514 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • MixdropRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar