Inside Men (2015) online subtitrat

내부자들
Inside Men (2015)

Este un film sud – coreean thriller politic scris și regizat de Woo Min-ho bazat pe Yoon Tae-ho ‘s webtoon Insiderii care disecă corupția din cadrul societății coreene. In rolurile principale Lee Byung-hun , Jo Seung-woo și Baek Yoon-sik , filmările au inceput în luna iulie 2014 și a fost lansat în cinematografe pe data de 19 noiembrie 2015. Un fost scutier politic caută răzbunare pentru ca a fost abandonat de un politician nemilos în timp ce un investigator determinat încearcă să găsească dovada unei legături între ei.

Adaptată dintr-un web toon de către artistul principal manhwa (comic) Yoon Tae-ho („Moss”), povestea prezintă astfel de conduite neconvenționale ca un jurnalist cu ambiții de a fi un regizor politic. În timp ce stiloul este carismatic pentru acest răufăcător este mai puternic decât sabia, anti-eroul interpretat de Lee Byung-hun („Masquerade”, seria „GI Joe”) dovedește că nu este încă un meci pentru un ferăstrău.

Un gangster pensionat, Ahn Sang-goo (Lee), organizează o conferință de presă pentru a vărsa boabele despre un fond slush înființat de Hanyul Bank și Mirae Motors pentru a controla campania prezidențială a congresistului Jang Pil-woo (Lee Kyoung-tânăr). Cu o înflorire grotescă, Ahn își scoate mănușa pentru a dezvălui o mână protetică.

Flashback cu doi ani în urmă, când avocatul ambițios al districtului Woo Jang-hoon (Cho Seung-woo, „Tazza: The High Rollers”) colțează contabilul Mirae Moon Il-seok pentru a obține dovezi ale fondului slush, doar pentru a fi bătut de acesta Ahn, apoi un lider de bandă de mic timp în buzunarul președintelui Mirae, Oh Hyun-soo (Kim Hong-fa). Cu toate acestea, Ahn face greșeala fatală de a transmite o copie a documentelor către Lee Gang-hee (Baek Yoon-sik), redactor șef al cotidianului Kukmin. Acest lucru duce la cea mai senzațională scenă a filmului, când Ahn își dă mâna tăiată de către hochmenii lui Oh.

Primul act descarcă o serie de personaje care saltă de la o afacere din camera din spate la alta. Conexiunile lor înrădăcinate și jocurile puterii mahaveliene sunt dificil de analizat, mai ales dacă cineva trebuie să țină pasul cu dialogul care se dezamăgește prin subtitrare. Cu toate acestea, acțiunile și motivele personajelor centrale câștigă claritate pe măsură ce povestea progresează, în timp ce rândurile de complot reușesc să rămână cu un pas înaintea publicului. Accentuând depravarea mișcătorilor și agitatorilor din țară, cea mai mare acțiune este setată pe fondul urinelor sau a saloanelor private amenajate cu o linie de coruri de gazde, întrucât actorii sexagenari neînfricți fac performanțe înrăit.

Deși lungimea totală ar fi putut fi scurtată pentru a reduce tensiunea, nu este niciodată plictisitor să-i urmărești pe Ahn și Woo să își petreacă timpul gravitând unul spre celălalt pentru a-și răzbuna. Raportul lor în timpul unei ascunse în țara de origine a tatălui lui Woo oferă calmul necesar înainte de furtună. Odată ce planul lor este pus în mișcare, ritmul se accelerează înainte ca un tren glonț. În timp ce adversarii lor se revanșează cu un înfricoșător izvor, are loc o bătălie palpitantă de minți și o forță brută, care atinge un punct culminant într-un comutator cu un profit improbabil, dar agitat.

Într-o performanță bravură, Lee adaugă un strat distractiv de spectacol puternic la natura feroce a lui Ahn, ca atunci când cântă o melodie populară plângătoare, în timp ce ciocănea degetele lui Moon în mărunțișuri. E foarte distractiv să-l vezi clătinându-și drumul înapoi, indiferent de modul în care inamicii săi puternici încearcă să-l zdrobească. Cho este subestimat, dar nu mai puțin concentrat psihic ca Woo cerebral, determinat de excluderea sa din clubul de băieți, deoarece a mers la o universitate provincială și nu are legături. Filmul înfățișează o transformare emoționantă, întrucât Ahn își transformă în cele din urmă vendetta personală într-o cauză publică, în timp ce Woo preia, de asemenea, carierismul său pentru a apăra justiția și a combate elitismul.

Baek face ca natura viperă a lui Lee să fie cu atât mai respingătoare, afectând o comportare blândă, chiar dacă este greu de crezut că un jurnalist ar putea să dețină atâta putere în afaceri sau în politică. Legătura sa îndelungată cu Ahn nu este mai convingătoare: deși Ahn susține că ar fi sprijinit-o pe Lee, financiar, istoria lor este atinsă doar într-o scenă de conducere. Astfel, motivele lui Ahn de a-i încredința documente incriminatoare rămân obuze până la sfârșit. Este unul dintre numeroasele linii care indică un script care se depășește.

Creditele tehnice ale filmului, mai puțin lucioase decât tarifele comerciale tipice din Coreea, sunt utile. Dacă este ceva, locațiile lumești și imaginile simple atrag evenimentele mai aproape de realitate. Editarea realizată de Kim Sang-bum tinde să împartă narațiunea în prea multe scene.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

2h 10m 2015 529 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • MixdropRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar