Inside Man: Most Wanted (2019) online subtitrat

Inside Man: Most Wanted
Inside Man: Most Wanted (2019)

Eliberat de Universal Pictures, originalul l-a avut pe Washington ca detectiv Keith Frazier, negociator de ostatic din NYPD, care se implică cu un tâlhar de bănci viclean și un maestru istoric (Clive Owen) și un broker de înaltă putere Manhattan (Jodie Foster) într-o negociere de ostatici cu mize mari.

În această continuare, un negociator ostatic din NYPD (Ameen) formează o echipă puțin probabilă cu un agent FBI (Seehorn) pentru a salva ostaticii într-o crimă copiată cu o îndemânare orchestrare la Federal Reserve Bank, condusă de un tâlhar bancar nemilos și viclean (Roxanne McKee). Cu timpul muncind împotriva lor și vieți nevinovate pe linie, ei trebuie să-și lase diferențele profesionale deoparte înainte de a fi prinși într-o rețea de minciuni răsucite.

Ogden Gavanski produce pictura , care va fi lansată pe Netflix ca titlu licențiat și va fi disponibilă și pe alte platforme digitale.

Cel mai recent Ameen a fost văzută drept rolul principal în debutul regizoral al lui Idris Elba, Yardie , care a avut premiera la Sundance în acest an. De asemenea, el a stabilit primul său lungmetraj cu regia cu A Night Worth Living.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 46m 2019 433 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • WaawRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar