Inheritance (2020) online subtitrat

Inheritance
Inheritance (2020)

Un film cu o gândire care nu este prea dificilă despre această premisă poate funcționa dacă își susține propria logică. Nu trebuie să ne ținem împreună în lumea noastră, atât timp cât credem că va ține împreună în ale lor. Dar „Moștenirea” este cazul unui film atât de plin de găuri, care a fost probabil recrutat dintr-o versiune anterioară și nu destul de cusut împreună. Totuși, se califică drept observabil datorită premisei sale nupțioase, a setărilor somptuoase și a câtorva confruntări dinamice.

Archer Monroe ( Patrick Warburton ), un bărbat puternic și bogat, moare brusc. La citirea testamentului, fiul și fiica sa, de asemenea, învață că nu au fost tratați în mod egal. El a lăsat 20 de milioane de dolari fiului său William ( Chase Crawford ), un parlamentar într-o cursă strânsă pentru realegere. Dar a lăsat doar 1 milion de dolari fiicei sale Lauren ( Lily Collins)), un avocat din districtul New York cunoscut pentru urmărirea penală a celor puternici și bogați, adică oameni ca tatăl ei. În flashback-uri îl vedem pe Lauren certându-se cu Archer; el dorea ca ea să lucreze pentru o firmă de avocatură de prestigiu și să câștige mulți bani reprezentând magnatele Wall Street. El spune că slujba ei de avocat de district s-a aflat sub ea, demitând-o ca fiind doar „funcționar public”, chiar dacă în momentul morții sale, ea preia rolul principal într-un caz imens împotriva unui escroc de pe Wall Street. „Victimele și familiile au fost întotdeauna singura mea preocupare, nu bancherii și brokerii”, spune o mulțime de reporteri care strigă întrebări la ea în holul curții.

Familia are un conac în țară, denumită „casa de vară” și, în stil Bruce Wayne, „conacul”. Lauren are semnificații tipice de film și de duritate: o vedem alergând prin Central Park; poartă costume severe, întunecate, cu părul strâns, cu ruj roșu aprins; este răcoroasă sub presiune și nu este zguduită de întrebări agresive din partea reporterilor, cel puțin până când unul dintre ei o informează că tatăl ei a murit. Și când află termenii testamentului, îi asigură soțului că nu este surprinsă sau deranjată.

Dar atunci avocatul familiei ( Michael Beach ) o ia pe Lauren deoparte pentru a-i spune Archerului i-a lăsat altceva, un plic cu o cheie și un autoturism. Într-un mesaj video, Archer este clar inconfortabil, și necaracteristic apologetic. El sugerează că ceea ce va debloca cheia este o mizerie pe care nu a putut să o curețe. El o îndeamnă să se asigure că „adevărul va rămâne îngropat”.

Cheia deblochează o ușă dintr-o parte îndepărtată a moșiei și duce la o ascunzătoare înfiorătoare în subteran. (Mereu mă întreb, în ​​filme de genul acesta, despre antreprenorii care au fost aduși să-l construiască și ce li s-a spus și cum s-au păstrat liniștea.) În interior, printr-un coridor slab, se află o celulă de închisoare, cu un zgârcit, nehazutat bărbat ( Simon Pegg ) cu un fir de păr, agitat la perete cu un ham de gât. El spune că numele lui este Morgan Warner. El promite să-i spună lui Lauren povestea lui dacă ea îi va aduce friptură și plăcintă cu cheie de var. (Semnificația plăcintei devine unul dintre cele mai ciudate detalii ale filmului.)

Apoi urmează o mulțime de căptușeli inutile, cu diverse dezvăluiri despre trecutul lui Archer și de ce nu a putut să-l lase pe Morgan să plece. Va exista atât o apariție-proces-cheie, cât și un considerent al copilului pentru ca Lauren să lipsească în timp ce încearcă să-și dea seama ce să facă cu Morgan?

Collins este un interpret talentat și atrăgător, dar alegerile sale de roluri nu au jucat întotdeauna la punctele ei forte. Ea pare pierdută și asemănătoare când Lauren se calculează și nu livrează amenințările cu implacabilitatea necesară. În echitate, Lauren este prea inconsistent scris ca să funcționeze ca personaj. Același lucru este valabil și pentru Pegg, care este joc, dar incapabil să-l facă pe Morgan la fel de convingător pe cât trebuie. Iar filmul iroseste o parte din cele mai puternice atuuri, neacordând suficient timp Connie Nielsen ca mamă a lui Lauren sau Crawford ca fratele ei.

Într-un flashback, Archer îi spune lui Lauren că în șah, și în viață, „nu este vorba de locul unde ești. Este vorba despre locul în care vei fi peste zece mișcări sau zece ani”. Scenaristul pentru prima dată, Matthew Kennedy, ar fi trebuit să ia acel sfat, dar ne oferă, în schimb, un scenariu care nu credea dincolo de trailer.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 50m 2020 351 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • WaawRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar