Infinite Storm (2022) online subtitrat

Infinite Storm
Infinite Storm (2022)

Între „Infinite Storm”, despre o femeie care salvează un bărbat în timp ce face o drumeție, și „ The Desperate Hour ” de luna trecută , despre o femeie care face eforturi extraordinare pentru a afla dacă fiul ei va supraviețui unei situații de ostatici la școală, Naomi Watts pare de parcă ar fi pe cale să găsească echivalentul feminin al filmelor de acțiune ale lui Liam Neeson care înfruntă un bărbat priceput împotriva unei armate. Watts nu ucide pe nimeni, deoarece dușmanii personajelor ei sunt elementele și soarta, iar filmele nu sunt filme criminale, ci drame despre femei care ajung în viața și inimile lor pentru a se ridica la o ocazie dificilă.

Filmul lui Małgorzata Szumowska și Michal Englert este despre Pam Bales (Watts), o femeie din New Hampshire care (așa cum sugerează titlul) se bagă într-o versiune un pic într-o singură femeie a situației dificile care a supărat o barcă plină de bărbați în „A Perfect”. Furtună.” Ea face drumeții pe un traseu de șase ore peste Muntele Washington, chiar dacă prognozele meteo prevăd o furtună masivă de iarnă, crezând că este suficient de priceput pentru a trece peste drum înainte ca lucrurile să se înrăutățească cu adevărat. Ea, de fapt, are abilitățile necesare pentru a face acest lucru. Dar toate pariurile sunt anulate atunci când se întâlnește cu un drumeț ( Billy Howle ), pe care îl numește John, care este înghețat de moarte și se hotărăște să-l ducă la baza muntelui înainte de căderea nopții, momente în care lucrurile vor deveni foarte păroase.

Așa cum se întâmplă atât de des în imaginile moderne de supraviețuire, acest film pare să nu creadă că spectacolul unei femei care face lucruri incredibile împotriva unor șanse incredibile este suficient de spectacol. Așa că primim flashback-uri biografice care o explică și care (aparent) încearcă să „ridică miza” sau „să extindă povestea” și, altfel, adaugă un fel de dimensiune metaforică provocării cu care se confruntă pe munte. Acestea nu distrug filmul, mai mult decât au făcut-o în „ Contact ” sau „ Gravitate ” sau „ Sălbatic ”, dar s-ar putea să simtă totuși că, având în vedere abilitățile de actorie și de filmare afișate pe tot parcursul, ar putea exista o dezintegrare, aproape poveste primordială femeie contra natură îngropată în interiorul celui pe care îl urmărim, un film care”

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 37m 2022 13 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • WaawRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar