Inferno (2016) online subtitrat

Inferno
Inferno (2016)

Profesorul Robert Langdon (Tom Hanks) este din nou atras într-un mister aproape imposibil de dezlegat și într-o cursă contracronometru pentru salvarea întregii lumi. Sub semnul uneia dintre cele mai misterioase și longevive capodopere ale literaturii, Divina Comedie a lui Dante Alighieri, aventurile la Florența ale reputatului profesor au ca scop oprirea unui act terorist ce va afecta soarta fiecărei persoane de pe glob. Descoperiri futuriste ale științei, picturi nemuritoare și explorarea unora dintre cele mai celebre clădiri ale frumosului oraș italian punctează goana lui Langdon spre un deznodământ care ar putea schimba omenirea o dată pentru totdeauna.

Tom Hanks este din nou în rolul simbolului Harvard, Robert Langdon, eroul subestimat al serialului. Performanța lui Hanks este un exemplu primordial al ceea ce face atât de bine: El stabilește că Langdon este cel mai inteligent om din cameră în orice moment, dar totuși reușește să facă din personaj un accesibil tuturor. Este ușor de luat în considerare ceea ce este un act dificil de echilibrare, pur și simplu pentru că Hanks îl face să pară fără efort. Până acum, este pâinea și untul lui. Dacă ar fi numai în slujba unui material mai bun.

La începutul filmului, Langdon s-a trezit într-o cameră din spitalul italian, fără să știe unde se află sau cum a ajuns acolo. Transpirat și panicat, el suferă de dureri de cap înfiorătoare și de imaginile tulburătoare care îi strălucesc în minte: viziuni infernale ale corpurilor răsucite care ard și se zvâcnesc în durere și râșnind râuri de sânge. Cu toate acestea, destul de curând, el este în fugă alături de medicul din camera de urgență care l-a tratat: genialul minunat Sienna Brooks ( Felicity Jones ).

Diverse fracțiuni cu agende conflictuale sunt după el, deoarece este în posesia unui obiect care este crucial pentru a rezolva misterul unde se va dezlănțui o ciumă globală. Înainte de a plonja la moartea sa, nebunul miliardar obsedat de Dante, Bertrand Zobrist ( Ben Foster ), avertizase că suprapopularea va vrăji dispariția umanității și a susținut că uciderea a milioane de oameni cu o boală de înaltă tehnologie ar fi singura cale de a păstra planeta pentru mai mare. bun. Langdon este singurul om care poate opri devastarea … descifrând anagramele, desigur.

Este la fel de nebun și convolut pe cât sună. În același timp, Hanks este blocat cu un dialog explicativ, evident, de genul: „Această hartă este un traseu pe care l-a lăsat pentru ca cineva să-l găsească”.

Ritmul lui Howard este neliniștit și fără suflare, punctat de un sunet strident și de scorul insistent al lui Hans Zimmer , în timp ce Langdon și Brooks călătoresc de la Florența la Veneția și Istanbul. Împreună, împlinesc indicii complicate cu viteză amețitoare, tranzacționează articole de arcadă Dante și încearcă să rămână cu un pas în fața băieților răi și / sau buni care sunt după ei. Acestea includ un asasin care pozează ca polițist cu motocicletă cu tenacitatea T-1000 și câțiva agenți șocant bine înarmați de la Organizația Mondială a Sănătății. Omar Sy aduce un dram de clasă și mister ca unul dintre urmăritorii principali și Sidse Babett Knudsen, în calitate de executiv OMS, creează aici personajul rar care nu numai că se simte ca o persoană reală, dar este un adult în toată nebunia. (Amintirea dintre personajul ei și Hanks ‘, însă, se simte pe jumătate coaptă, în ciuda cât de plăcut sunt cei doi actori.)

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

2h 1m 2016 782 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • JetloadRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar