Infamous (2020) online subtitrat

Infamous
Infamous (2020)

Dacă aveți de gând să consultați rețelele de socializare „ Bonnie și Clyde ” „ Infamous ”, faceți-o pentru performanța Bella Thorne . Din start-go, ea are prezența clasic excelentă a cuiva ca Sandra Bullock , dar cu propriul ei avantaj. În calitate de Arielle, un amestec irascibil de furie anti-Florida și amăgire în social media, Thorne domină numeroase scene care îi captivează personajul, de la Wannabe înfometat în față la superstarul de selfie-pistol, totul pentru că a trăit jafuri în direct cu iubitul ei Dean. În interiorul libertății sale care nu-i dăruiește, Thorne adaugă și ea un întunecat mușcător, construind în mod natural un Milenar care s-ar simți îndreptățit la o audiență și le va pune în valoare mai mult decât viețile umane care îi traversează calea.

Un bonus suplimentar în acest context este faptul că Thorne are propriul ei fundal din viața reală ca maestru al social media, genul care primește 65.000 de dolari pentru o postare pe Instagram . Este persoana perfectă pentru a-i trage pe spectatori prin paharul infamat al Instagram-ului și asta este ceea ce face ca stângaceala și natura superficială a „Infamului” să fie cu atât mai frustrante.

Acest film al scriitorului / regizorului Joshua Caldwell are câteva idei originale bune și chiar începe cu o antichitate încăpățânată: Arielle lucrează ca chelneriță la un restaurant de modă veche, iar partenerul ei în crima Dean ( Jake Manley ) este prezentat în lucru. pe o mașină, ca și cum l-ar fi plâns pe Martin Sheen în „ Badlands ””Minute în” Infam, „Arielle a devenit convinsă că ceva mai mare o așteaptă la Hollywood și și-a spus prietenele, și-a abandonat locul de muncă, a atacat-o pe iubitul mamei sale pentru că i-a furat banii și s-a împerecheat cu decanul supărător. Cei doi iau. off din orașul lor Florida mici după uciderea accidental tatăl abuziv Dean, și pentru că au nevoie de bani, decide să jefuiască o benzinărie. Într – un moment de evrika undersold, Arielle decide să – l filmeze, și apoi post – l. ei câștiga rapid o mulțime de adepți , pentru că aceasta este America, scenariul ridică din umeri.

Iată veștile proaste: Bonnie de la Clyde to Thorne este un dud total și la fel, în mare parte, este șpaga rebelă pe care o continuă, ceea ce îi duce în sudul Americii și cu un număr tot mai mare de adepți cu fiecare crimă. Personajul lui Manley este atât de subscris, încât este mai amuzant să vă imaginați cum ar fi acest film dacă Arielle ar face jafurile bancare solo, deținând o armă și un telefon în același timp. Mai degrabă, ai prefera să-l urmărești pe Arielle decât să fie cântărit de Dean, care este avers din punct de vedere tehnologic în sensul de a fi irelevant în propria poveste.

În afară de „Bonnie și Clyde”, aceasta este de asemenea ca o copertă sintetică-grea a „Badlands”, cu montaje specifice de vis menite să amintească de romantismul lui Terrence Malick, mai ales în momentele în care Arielle și Dean se îndrăgostesc și se ocupă rebeli de modă veche la fel de mult cât își iau hainele. Aici, albul și rozul unui soare descendent este asortat cu hainele lor de culoare bomboană în timp ce rătăcesc plaja, re-contextualizând ora magică a lui Malick cu o estetică neon. Este o perie vizuală mai reușită decât scenele de acțiune în care Caldwell lasă aparatul foto să funcționeze mai mult decât de obicei, ca atunci când jefuiesc un dispensar de buruieni într-o singură dată, sau când au o extragere de mare viteză cu Arielle, la fotografierea polițiștilor din spatele lor, și strigând frenetic la Dean pe scaunul șoferului.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 40m 2020 266 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • MixdropRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar