Independence Day: Resurgence - Ziua Independenței: Renașterea (2016) online subtitrat

Independence Day: Resurgence
Independence Day: Resurgence – Ziua Independenței: Renașterea (2016)

Am știut întotdeauna că se vor întoarce.  
După ce Ziua Independenței a redefinit genul filmului eveniment, următorul capitol oferă un spectacol global la scară inimaginabilă.  Folosind tehnologie extraterestră recuperată, națiunile de pe Pământ au colaborat la un proiect de apărare imens pentru protejarea planetei.  Însă nimic nu ne poate pregăti pentru forța avansată și fără precedent a extratereștrilor.  Numai ingenuitatea câtorva bărbați și femei curajoși poate salva lumea noastră de la dispariție.

Vedeți un film de genul „Ziua Independenței” pentru emoțiile viscerale, dar iată că sunt extrem de scurte. Deoarece atât de multe filme au apărut în ultimele două decenii, prezentând acest tip de anihilare de înaltă tehnologie, „Resurgence” se simte ca o copie lucioasă a genului de blockbuster pe care l-am vizionat de nenumărate ori înainte. Orașe întregi sunt aspirate pe cer și au picat din nou în jos. Avioanele de luptă se angajează în lupte amețitoare de câini cu aeronave extraterestre rapide. Repere majore la nivel mondial devin adevărate bunuri. Există exact o scenă spre final, care prezintă o dezvăluire mare a adevăratului inamic, care oferă un fel de entuziasm și mize pe care speri să le vezi. Dar omule, este un slogan să ajungi acolo.

Will Smith a ales cu înțelepciune din continuarea, deși originalul „Ziua Independenței” este filmul care l-a făcut superstar. Totuși, mai mulți actori se întorc, pentru a stabili un sentiment vag de continuitate. Aceștia îi includ pe Bill Pullman în calitate de fost președinte al Statelor Unite, Jeff Goldblum în calitate de expert în domeniul apărării extraterestre și Judd Hirsch ca tatăl lui Goldblum, care există în mod ostensibil pentru a oferi un relief comic, dar funcționează încă o dată ca un stereotip șchiop al unui om evreu în vârstă din Brooklyn. (Scenariul, care i-a luat cu surprindere pe cinci oameni să scrie, îi permite să spună cuvintele „schmuck” ȘI „putz”).

De data aceasta, este adăugat un ansamblu multicultural de actori tineri care fac mult mai mult decât aleargă, arată frumos și schimbă foc verde cu străini. Liam Hemsworth , căruia i s-a spus că joacă un remake „ Top Gun ”, îl joacă pe Jake, un pilot de vânătoare de hotshot, care schimbă, prefigurează și face schimb de înțelepciuni cu un partener / figura lui Goose, Charlie ( Travis Tope ). Este logodit cu Patricia ( Maika Monroe ), care este fiica fostului președinte al lui Pullman Whitmore și un scenarist pentru actualul președinte ( Sela Ward). Iar cel mai bun prieten al lui Jake s-a transformat în dușman se întâmplă doar să fie Dylan (Jessie T. Usher), fiul personajului eroic al lui Smith. (Frumos așa cum este el, Usher nu are încredere în prezența ecranului pe care a făcut-o Smith; apoi din nou, cine o face? Chiar și Hemsworth nu are prea multe șanse să arate vreo carismă reală aici.)

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (2 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

2h 0m 2016 1.796 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • MixdropRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar