Inconceivable (2017) online subtitrat

Inconceivable
Inconceivable (2017)

Angela și Brian Morgan sunt doi doi doctori ce formează o frumoasă familie împreună cu fiica lor, Cora, într-un orășel american liniștit. Viața familiei se împletește la un moment dat cu cea a lui Katie, o mamă singură care încearcă să-și crească fiica, pe Maddie, atunci când Katie e invitată să locuiască în casa de oaspeți a familiei Morgan, și apoi acceptă postul de bonă pentru micuța Cora. Ușor, ușor, legătura dintre cele două femei o ia pe o pantă periculoasă, pe măsură ce Katie se leagă tot mai mult de Cora, căreia îi spune că ea este mama ei, iar minciunile și secretele ascunse o aduc pe Angela în pragul disperării. Tensiunea ajunge la cote maxime când Angela descoperă lucrurile ascunse din trecutul lui Katie și își dă seama că aceasta suferă de o boală mentală, abia după ce aceasta acceptă să-i poarte ca mamă surogat, copilul. Oare va afla familia secretele ascunse ale lui Katie, ce stau să o ajungă din urmă, sau va reuși Katie să țină mai departe ascunse secretele sale tenebroase?

Nicolas Cage, Gina Gershon și Faye Dunaway joacă în thrillerul lui Jonathan Baker despre o bonă din iad.
Nu mai puțin de doi câștigători ai premiilor Oscar sunt fără nădejde în thrillerul cu chirie scăzută a lui Jonathan Baker, care se simte atât de mult ca o parodie a unui film de televiziune Lifetime, ar fi trebuit să joace Will Ferrell și Kristen Wiig. Într-adevăr, acest film se simte atât de asemănător cu spoof-ul A Deadly Adoption din 2015, care i-a prezentat pe acești interpreți de benzi desenate încât este greu de știut unde se termină unul și începe celălalt. În orice caz, Intitularea adecvată este ceva ce Nicolas Cage și Faye Dunaway vor dori să-și lase filmografiile și, în acest moment, spun ceva.

Povestea se învârte în jurul cuplului de medic bogat Brian (Cage) și Angela (Gina Gershon), care își crește cu drag fiica lor Cora (Harlow Bottarini). Angela, care a luat o muncă sabatică pentru a fi mamă cu normă întreagă, a suferit anterior numeroase avorturi înainte ca Cora să fie concepută prin fertilizare in vitro. Acum intenționează să încerce să rămână gravidă din nou, folosind ouă de la același donator.

Viața cuplului s-a împletit fatos cu Katie (Nicky Whelan), o tânără frumoasă care tocmai s-a mutat în zonă cu fiica ei, de patru ani, Maddie (Sienna Soho Baker). După ce au fost introduse de prietena reciprocă Linda (Natalie Eva Marie), Angela și Katie și fiicele lor devin cele mai bune prietene. Așa că, atunci când Katie anunță că trebuie să plece din oraș pentru a-și lua un loc de muncă în altă parte, Angela își oferă impulsiv angajarea ca bonă cu normă part-time și un loc unde să stea în pensiunea lor.

Până atunci, publicul va ști deja că Katie nu este deloc bună, datorită prologului filmului, care servește mai ales pentru a demonstra că nu trebuie să încercați niciodată să strangulați pe cineva atunci când există un cuțit de măcelărie la îndemâna lor. Nu mai vorbim de lentilele de contact care fac din ochii căprui ai lui Katie o nuanță uimitoare de albastru.

Puteți ghici destul de mult restul, deoarece Katie îi răsplătește pe binefăcătorii ei, făcând scufundări fără topless în piscina lor și fiind prinsă făcând dragoste cu o persoană necunoscută din pensiune în miezul zilei. În timp ce Brian ia aceste lucruri în pas, mama sa supărată (Dunaway), care ar putea fi la fel de bine numită „Suspicioasă”, își exprimă în mod repetat neîncrederea față de noua sosire. Lucrurile se agravează doar atunci când Angela îi cere lui Linda să fie surogatele lor. În mod surprinzător, Linda întâlnește o dispariție prematură și Katie intră, cu ramificări previzibil teribile, care amenință să-i distrugă pe Brian și Angela.

Script de Zoe King (al cărui tată răposat, Zalman King, era un expert în acest tip de thriller erotic din filmul B), Inconcevabilul se ascunde de la un moment risipitor, penibil, la altul. Debutând în regie de lungmetraj, Baker – al cărui profil IMDB spune că deține „spa-ul de zi cu numărul 1 din țară” și are scopul de a „distra oamenii făcându-și să devină visele” – dezvăluie în principal că a urmărit mult prea mulți de aceste feluri de thrillere dinainte. De asemenea, el a luat decizia necuviincioasă de a se arunca într-un rol de sprijin, o misiune pe care o ocupă cu aceeași lipsă de finețe ca și direcția sa.

În opinia ei, Gershon îi oferă totul, investindu-se pe deplin în isteria crescândă a personajului său. Pentru a comenta despre o performanță Cage într-unul din aceste roluri de încasare pare acum redundant. Este mai deranjant faptul că Dunaway, ale cărui filme recente includ astfel de nebuni precum The Bye Bye Man și The Case for Christ , nu pot găsi în acest moment proiecte mai demne în cariera ei estimabilă.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 45m 2017 359 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • MixdropRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar