In the Shadow of the Moon - În umbra lunii (2019) online subtitrat

In the Shadow of the Moon
In the Shadow of the Moon – În umbra lunii (2019)

„ Seven ” se întâlnește cu „The Terminator” într-unul dintre cele mai ciudate modele de genuri pe care le veți vedea tot anul, Netflix, „În Umbra Lunii”. Dacă acel ton vă pare ciudat, zgârie într-adevăr doar suprafața unui flick care începe ca noir, intră în acțiune și apoi se aruncă într-o groapă a science-fiction. În timp ce regizorul Jim Mickle a echilibrat genuri și tonuri disparate înainte în filme precum „ We Are What We Are ” și „ Cold in July ”, el pierde controlul asupra acestuia, mulțumind în niciun fel de puțin pentru o performanță blandă în centrul maelstrom-ului. . Un film ciudat ca acesta are nevoie de o ancoră carismatică în rolul principal pentru a nu-și pierde conexiunea umană și Boyd Holbrookpur și simplu nu pot strânge energia pentru a face asta. Este o performanță ciudat de plată, de neconceput, care nu se potrivește ambiției piesei de ansamblu.

Holbrook îl interpretează pe Tom Lockhart, un polițist Philly a cărui viață se schimbă într-o noapte în 1988. Chiar înainte ca soția lui foarte însărcinată ( Rachel Keller ) să se apuce de muncă, Tom se poticnește cu cel mai ciudat caz din istoria orașului iubirii frățești. Un șofer de autobuz, un pianist de concert și un bucătar prăjit mor cu toții în același timp, creierul lor vărsându-se literalmente din ochi, urechi și guri. Cu toții au răni prin puncție și curând iese la suprafață un suspect, o tânără femeie de culoare neagră, cu o glugă albastră ( Cleopatra Coleman ). Lockhart și partenerul său ( Bokeem Woodbine ) urmăresc curând femeia, care pare să știe foarte multe despre Tom, inclusiv faptul că soția sa este pe punctul de a avea o fetiță. Este aproape ca și cum s-ar fi întâlnit înainte.

După ceea ce pare a fi un sfârșit violent al unei povești ciudate, „În Umbra Lunii” sare în fața anului 1997, când se pare că un copiat repetă aceleași crime ca nouă ani mai devreme. Dar dacă nu? Dar dacă este aceeași persoană ca în 1988, readusă pe ciclul de nouă ani al lunii de sânge? La fiecare nouă ani, Lockhart merge mai adânc în gaura iepurelui a cazului care schimbă nu doar viața lui, ci viitorul întregii noastre civilizații. Michael C. Hall zăbovește în jurul marginilor pentru a-l numi pe Lockhart înnebunit la fiecare nouă ani în cel mai gros cinematograf cu accent Philly pe care l-a văzut într-o generație.

Fuziunea procedurală despre o obsesie cu un singur caz precum „ Zodiac ” cu elemente de ficțiune este o idee inteligentă pentru un film B, dar „În Umbra Lunii” nu este suficient de amuzant pentru a se califica așa. Holbrook și Mickle se iau prea în serios și forțează ultima oră a filmului în depozite gigantice de expunere. Acesta este un exemplu clasic de film care devine mai puțin interesant, întrucât răspundem mai mult la întrebările sale și ar fi funcționat mai bine dacă nu ar fi simțit nevoia să punem fiecare „eu” și să traversăm fiecare „T.” Am reunit cele mai multe mistere ale „În umbra lunii” înainte de Lockhart, care scurge jumătatea din spate a multor tensiuni de care are nevoie pentru a funcționa ca un thriller.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 55m 2019 600 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • WaawRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!


 
Warning! This link is a trap for bad bots! Do not follow this link or you're IP adress will be banned from the site!