In Good Hands - Pe mâini bune (2022) online subtitrat

Sen Yaşamaya Bak
In Good Hands – Pe mâini bune (2022)

Filmul turcesc de la Netflix În mâini bune are toate elementele unui boiler emoțional. Relația iubitoare dintre o mamă și fiul ei, un trecut zbuciumat și catharsisul din asta până la urmă, filmul are totul. Unele dintre aceste elemente pot fi deja văzute de mai multe ori în filmele mainstream, dar funcționează destul de bine aici. Da, există locuri în care povestea rămâne în urmă și merge pe calea de a deveni pretențioasă, dar efectul general pe care îl creează nu poate fi trecut cu vederea.

În mâini bune spune povestea Melisei, o mamă singură care locuiește cu singurul ei fiu, Can, care află deodată despre boala ei terminală și are doar cinci luni de trăit. Melisa mărturisește că această știre nu o afectează deoarece trăiește cea mai plină viață pentru ea. Dar singurul gând pe care îl adăpostește este ce se va întâmpla cu Can când nu va mai fi.

Can este pruna ei a ochilor. Ambele împărtășesc o legătură unică și amândoi sunt ca prietenii lor, mai degrabă devenind mama și fiul. Așa că, Melisa decide să caute ajutor de la Firat, un tânăr om de afaceri extravagant, din grija de a se asigura de educația lui Can. Dar după intrarea lui Firat în viața lui Can și Melisa, unele capitole vechi din trecutul lor reapar în viața lor, răsturnându-le viața.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 44m 2022 14 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • WaawRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar