In a Valley of Violence (2016) online subtitrat

In a Valley of Violence
In a Valley of Violence (2016)

Aceasta este povestea lui Paul (Ethan Hawke), un vagabond, dezertor din armată, care și-a lăsat familia în urmă, ajungând într-un mic oraș și căutând răzbunare pentru nelegiuiții care i-au ucis prietenul cel mai bun. Surorile Mary-Anne (Taissa Farmiga) și Ellen (Karen Gillan), care conduc hotelul orașului, îl ajută pe Paul în drumul lui spre răzbunare…

Paul, cu fața de piatră și taciturn, călărind prin deșertul neiertător în drum spre Mexic, din motive necunoscute, se întâlnește cu un preot irlandez dizolvat și este avertizat să intre pe vale dincolo de acele dealuri. Există un oraș în acea vale, un oraș în care haosul și păcatul revin. Firește, se îndreaptă imediat acolo. Are nevoie de apă pentru el, calul și câinele său. Orașul se află în mijlocul câmpiei deșertului prăfuit și este gol la prima vedere. Ferestrele bisericii sunt îmbarcate (nu este un semn bun). Oamenii se uită la apropierea lui prin ferestrele lor. Paul, în timp ce bea în salon, intră într-o altercație cu „Gilly” ( James Ransom)), un psihopat cu un ego fragil, care se întâmplă să fie și fiul mareșalului de atunci absent. Paul nu vrea nicio problemă, dar traversarea lui Gilly aduce probleme care să-i plouă pe cap, probleme care duc la un act de violență pe care Paul nu îl poate lăsa să nu răspundă. Apoi începe un ciclu de răzbunare, fiecare act mai sângeros și mai irevocabil decât ultimul. „În Valea Violenței”, în felul său truditor, arată cât de ridicol este un bluster macho atunci când se dezlănțuie fără limite.

Ethan Hawke are o anumită interioritate bântuită acru, care îl face perfect pentru exteriorul occidental clasic. Din a doua apariție, știi că a văzut lucruri groaznice în viața lui și a făcut lucruri și mai groaznice. El este în fugă din trecutul său, amintirile sale. Dar băiete, are un câine adorabil. Câinele Abbie este unul dintre cei mai buni câini de film pe care i-am văzut de ani de zile (alergând gâtul și gâtul cu câinele din „ Cortina închisă ” a lui Jafar Panahi ). Celebrul Asta de la „ Omul subțire„Filmele (și„ Adevărul îngrozitor ”, printre altele) este cea mai strânsă corelație cu Abbie în ceea ce privește expresivitatea adorabilă și capacitatea ei de a face numeroase trucuri. La un moment dat, Abbie se învârte în pătură, deoarece Paul o informează că este timpul pentru pat. Ea este singura tovarășă a lui Paul și prin conversațiile sale cu ea, peste un foc de tabără noaptea, se descoperă fundalul său.

Înainte ca represaliile de răzbunare să înceapă să izbucnească, Mareșalul SUA se întoarce în oraș și încearcă să difuzeze situația. Știe că fiul său este un născut total. De asemenea, el presupune că Paul, străinul misterios, este un militar. E nevoie de unul ca sa cunosti unul. Un militar este instruit în arta uciderii, iar „Gilly” este doar un bătăuș al varietății de școală din liceu în comparație. (Există un comentariu interesant – ușor tratat – despre decalajul generațional și cultural dintre cei care au slujit și cei care nu au făcut-o.)

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 44m 2016 543 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • MixdropRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar