In A Relationship (2018) online subtitrat

In a Relationship
In A Relationship (2018)

Perechea pe termen lung Owen și Hallie se despart – sau poate nu? – și chiar când relația lor atinge un punct de cotitură, Matt și Willa se angajează într-o poveste de dragoste proprie.

O mulțime de lucruri trebuie să meargă greșit pentru a face o poveste de dragoste cu Emma Roberts și Michael Angarano , dar „În relație” reușește să facă toate acestea și să irosească talentele lui Dree Hemingway și Patrick Gibson . Scriitorul / regizorul Sam Boyd spune că s-a inspirat din relația sa din viața reală (îmi pare atât de rău, o altă persoană din relația respectivă), de asemenea baza pentru scurtmetrajul său din 2015 cu același titlu. Cele două cupluri din acest film sunt atât de enervante încât nu mi-am dorit doar ca ele să se despartă între ele; Am vrut să găsesc o modalitate de a mă desprinde de film, sau poate de a-mi scoate pantoful.

Spune-mi un boomer crud, dar acest film ar fi putut fi creat special pentru a valida cele mai grave stereotipuri despre milenii. Timp de 90 de minute lungi, două tipuri de cupluri se ocupă și continuă, în primul rând, indiferent dacă sunt sau nu cupluri. Există atât de multe subiecte de conversație mai interesante, cum ar fi în cazul în care aceștia obțin bani pentru a plăti pentru toate lucrurile lor, atunci când niciunul dintre ei nu pare să aibă prea mult interes pentru muncă. Aceștia își petrec aproape tot timpul vorbind despre ei înșiși, fac sex, se plâng că nu fac mai multe relații sexuale și merg la petreceri și cluburi, plus o dată „OJ Simpson Tour” (cu vodka într-o sticlă de apă), unde unul dintre cele mai importante este școală unde fiica lui OJ a avut cândva un recital de dans. Aceasta se presupune a fi romantică și încântătoare. Nu este.

Indienii inovatori micro-bugetari de tip Mumblecore se transformă în nucleul TMI, cu filme precum „ Starlet ” (cu rolul lui Hemingway), „Never Goin ‘Back” și „ Social Animals ”, într-o lume în care „L-a lins? butole ta? ” este considerată conversație casual acceptabilă. Mai mult decât atât, este considerat un dialog demn pentru noi în audiență. De ce? Nu pentru că ne interesează mai ales răspunsul sau chiar dacă personajul care pune întrebarea este interesat de răspuns. Și nu ca o indicație a personalităților sau a culturii care sunt în centrul acestui film foarte nefocalizat.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (2 voturi, medie: 4,00 din 5)
Încarc...

1h 32m 2018 1.234 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • JetloadRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

2 Comentari "In A Relationship (2018)"

Avatar

Avatar
Vizitator
Anonim
6 months 21 days ago

Cel mai sec si aiurea film vazut in ultimii ani .

Avatar
Avatar
Vizitator
lil
1 year 9 months ago

Ba sunteti tari felicitari, cat am cautat acest film cu subtitrare in romana

Avatar