Imperium (2016) online subtitrat

Imperium
Imperium (2016)

Nate Foster (Daniel Radcliffe), un tânăr agent FBI idealist, purcede sub acoperire pentru a doborî o supremaţie rasistă, radicală şi teroristă. Analistul strălucit trebuie să se confrunte cu provocarea de a avea o nouă identitate, în timp ce îşi menţine realele principii şi navighează prin lumea interlopă şi periculoasă a supremaţiei rasiste.
Film inspirat din evenimente reale!

Când dispar mai multe butoaie dintr-un produs chimic periculos, FBI-ul, temându-se de un posibil atac terorist cu bombă murdară, începe să investigheze, concentrându-și majoritatea resurselor pe urmărirea obișnuită a implicării musulmanilor. Cu toate acestea, agentul Angela Zamparo ( Toni Collette, care pare să treacă printr-un întreg pachet de Nicorette în fiecare dintre scenele sale) este convins că ar trebui să vizeze într-adevăr o organizație de putere albă situată în zona Washington, DC. În ciuda faptului că este colorat de colegii ei, Zamparo iese în față și pentru a obține mărfurile pe ei, ea recrutează agentul FBI neridic, dar dornic, Nate Foster (Radcliffe), pentru a-și bărbi capul și a merge sub acoperire ca Nathan, un fost marin care are s-a întors din Irak cu o multitudine de ranchiuni și câteva idei foarte specifice despre cine este responsabil pentru ele. Sigur, el poate să nu pară neo-nazist tipic la prima vedere, dar, cu excepția cazatorului ocazional ale cărui suspiciuni sunt respinse instantaneu, este întâmpinat în lumea umbrită cu o ușurință surprinzătoare.

Căutarea de informații a lui Nate îl duce într-un tur al mai multor aspecte diferite ale mișcării moderne a puterii albe. Cea mai joasă treaptă a ordinului de ciugulit este locuită de capetele de piele cele mai dornice să se încurce și să instige lupte la căderea pălăriei, dar care sunt mult prea nesăbuite și nedisciplinate pentru a fi încredințate de orice este important. Un pas în sus sunt tipurile de cămașă, care sunt puțin mai organizate decât capetele de piele, dar o privire a acestora la compusul lor din pădure îi face să arate mai mult ca niște copii supraîncărcați la o tabără de vară hotărâtă sinistră decât orice altceva. Apoi, există Dallas Wolf ( Tracy Letts , continuându-și să fie în această vară cel mai urât jucător de film Indie de susținere, în urma turelor sale în „ Wiener-Dog ” și „ Indignation ”).”), O gazdă de emisiuni secrete a soiului Alex Jones, care le-a tras cu emisiile și cărți precum„ Genocid: The Murder of White America ”. În sfârșit, este Gerry ( Sam Trammell ), un membru binecunoscut al organizației care se consideră cel mai rezonabil dintr-un lot hotărât de nerezonabil – el și familia sa perfectă pentru a găzdui grătarul pentru a reuni diferitele facțiuni, este vegetarian și nu numai că ascultă și ceară extatic despre muzica clasică, recunoaște chiar că înregistrările lui Leonard Bernstein sunt preferatele sale. („Evreii îl ascultă pe Wagner, nu-i așa?”). Vedeți dacă puteți ghici care dintre cele de mai sus se dovedește a fi ultimul tip rău al grupului – bănuiesc că veți fi plăcut surprins.

„Imperium” va părea, fără îndoială, cunoscut pentru oricine a văzut vreodată mai mult de un cuplu de thrilleri care implică polițiști care se află sub acoperire în situații periculoase și încearcă să își păstreze acoperirea în timp ce dau mărturie pentru orice atrocități. Doi care s-au sărit imediat în minte au fost „ Trădat ” , filmul urât din Costa-Gavras din 1988 , cu Debra Winger, ca agent FBI, care se infiltrează într-o comunitate supremacistă albă și se îndrăgostește inadvertent de unul dintre ei, și de recentul „ The Infiltrator ”, în pe care Bryan Cranstona jucat un agent guvernamental care a încercat să dea jos din interior imperiul drogurilor lui Pablo Escobar. Filmul se află undeva în mijlocul celor – îi lipsește amestecul cu adevărat dezastruos de sloppiness de telenovelă și sadism complet care a marcat „ Trădare”, Dar îi lipsește și tipul de performanță centrală puternică care ar putea ajuta la depășirea celorlalte deficiențe în modul în care opera lui Cranston a făcut pentru„ The Infiltrator ”. Dacă vă puteți gândi la un clișeu care ar putea fi atribuit acestui sub-gen special – variind de la lucrurile de la grătarul aparent idilic, unde mama trece în jurul cupcakes-urilor cu svastici și copii adorabili vorbesc despre viitorul război de cursă până în momentul în care se află Nate. aflat în public cu noii săi asociați și o cunoaștere afro-americană îl vede în momentul în care Nate trebuie să se gândească rapid pentru a salva un cuplu interrazial de a fi atacat fără să-și dea lovitura – este aici. Și deși presupun că astfel de lucruri sunt inevitabile într-un film de genul acesta, este folosit atât de șuncă de scriitorul / regizorul Daniel Ragussis că se simt mai mult ca ritualuri să treacă – Stațiile Crucii de Fier, dacă veți dori – decât momente de tensiune sau suspans real.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 49m 2016 489 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • MixdropRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar