Ice Age: Collision Course - Epoca de gheață 5: Ploaie de meteoriți (2016) online subtitrat

Ice Age: Collision Course
Ice Age: Collision Course – Epoca de gheață 5: Ploaie de meteoriți (2016)

Cursa epică a lui Scrat după ghinda nărăvașă îl catapultează în univers, unde declanșează accidental o serie de evenimente cosmice care transformă și pun în pericol lumea din Epoca de Gheață. Pentru a se salva, Sid, Manny, Diego și restul turmei trebuie să plece de acasă și să pornească într-o expediție plină de comedie şi aventură, în timp ce călătoresc spre noi ținuturi exotice și se confruntă cu o serie de personaje noi, pline de culoare.

Așa cum se întâmplă adesea cu filmele „Epoca de gheață”, mascota furballă furioasă a Blue Sky Studios care își amintește astfel de stele silențioase din punct de vedere fizic de altădată ca Buster Keaton și Harold Lloyd, ca și cum ar fi regizat de Tex Avery continuă să fie punctul culminant al acestor comice revine în epoca preistorică. Este un constant care nu renunță niciodată, nu învață niciodată și nu își atinge niciodată obiectivul. Și animatorii continuă să facă o încântare perversă în a crea noi modalități inventive de a-l tortura, oferindu-i chiar ghindei o prezență mult mai antropomorfă decât de obicei.

De această dată, Scrat este, de asemenea, catalizatorul pentru restul poveștii, făcând din greșeală un asteroid în flăcări gargantuan să se lovească de Pământ care ar putea distruge întreaga lume. Dar această catastrofă este pusă pe arzătorul din spate pentru o perioadă, în timp ce membrii așa-numitei efective a seriei își prezentau aparițiile. Ray Romano încă o dată mormăie în drum prin anticii mamifere, în timp ce Manny este mamutul lânos. Dilema lui actuală este la fel de veche ca timpul în sine, sau cel puțin prima sitcom de familie a televiziunii: Nu crede că ginerele său fericit-bun-norocos-de-a-fi, Julian (Adam Devine), este suficient de bun pentru fiică Piersici ( Keke Palmer ).

În ceea ce-l privește pe Sid sloth, al cărui sloppy lisp este din nou furnizat de John Leguizamo , el este deranjat după ce Francine ( Melissa Rauch ), trupa lui Jersey Girl, își respinge propunerea de căsătorie – una care ajunge la doar 14 minute de la prima lor întâlnire. Ea adaugă insultă la vătămare, observând: „Nu pari nimic ca pic-sha-ul tău de profil.” Între timp, Denis Leary și Jennifer Lopez au primit povestea cea mai fragedă ca un tigru cu dinți de sablon, Diego și tovarășul Shira, care ar putea să nu poată avea copii, deoarece aspectul lor acerb tinde să sperie copiii. Într-adevăr? Nu ar fi crearea lor la fel de înspăimântătoare?

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 35m 2016 537 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • MixdropRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar