I Spit on Your Grave III: Vengeance is Mine - Scuip pe mormântul tău 3: Răzbunarea este a mea (2015) online subtitrat

I Spit on Your Grave III: Vengeance is Mine
I Spit on Your Grave III: Vengeance is Mine – Scuip pe mormântul tău 3: Răzbunarea este a mea (2015)

Jennifer Hills este încă chinuită de agresiunea sexuală pe care a îndurat-o cu ani în urmă. Ea și-a schimbat identitatea, s-a mutat in alt oraș și a aderat la un grup de sprijin încercând să-și înceapă o nouă viață. Dar când criminalul noii ei prietene este eliberat și poveștile violatorilor în serie o bântuie, Jennifer îi vânează pe cei responsabili și va face ceea ce sistemul nu permite – îi va face să plătească pentru crimele lor în modurile cele mai oribile.

Cea de-a treia ediție a seriei de viol-răzbunare rebootată servește mai mult la fel.
Următoarea descriere a unei scene pivot dintr-un nou film: O tânără are un bărbat mai în vârstă legat pe genunchi, cu o țeavă de oțel ridicată în rect. Îl înjură: „Stai nemișcat, e greu să lovești atunci când se rătăcește așa”, înainte de a conduce acasă un șanț în țeavă.

Dacă asta sună a fi distractiv, atunci I Spit on Your Grave 3: Vengeance is Mine este filmul pentru tine.

Desigur, este puțin probabil ca oricine nu s-a bucurat de tranzacțiile anterioare ale acestei francize plecate de la favoritul cultului din 1978 să se supună acestei ediții, în care Sarah Butler își reafirmă rolul din versiunea din 2010. După ce aparent a făcut unele fapte bune într-o viață anterioară, acest recenzor deține o karma suficient de bună pentru a fi evitat să le vadă pe una până acum.
În orice caz, suntem reintroduse lui Jennifer, care în primul film a cerut răzbunare violentă asupra celor cinci bărbați care au violat-o. Acum, locuind într-un alt oraș sub numele de Angela, a obținut un nou loc de muncă, unde se oprește nepoliticos din îndrăgostirile unui coleg prietenos și participă la un grup de sprijin pentru victimele abuzurilor sexuale. Acolo o întâlnește pe Marla ( Jennifer Landon ), fata sălbatică, care vorbește tare , iar cei doi devin prieteni rapizi și se leagă de pedeapsa violentă reciprocă a unui bărbat mai în vârstă care abuzează de fiica sa vitregă.

Mulțumirea relativă este de scurtă durată: Marla este ucisă de fostul ei iubit, declanșând impulsurile hiper-agresive ale Angelei împotriva fiecărui bărbat din apropierea ei. Că orice bărbat cu care intră în contact este complet sexist și disprețuitor oferă cel puțin o justificare pentru acțiunile ei. Angela nu este în măsură să apeleze la un scurt jog fără să atragă amenințări și abuzuri verbale.

Acest exemplu de gen de film de viol-răzbunare (cine știa?) Își servește carnea crudă pentru publicul țintă cu o eficiență rezonabilă, deși surplusul de secvențe fantastice ultraviolente se dovedește rapid înțelept. La fel scenele interminabile de Angela care încearcă să lucreze afară nu o probleme deloc neglijabile cu terapeutul ei, în mod clar cel mai eficient psihiatru vreodată .

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 31m 2015 1.657 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • WaawRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

1 Comentariu "I Spit on Your Grave III: Vengeance is Mine – Scuip pe mormântul tău 3: Răzbunarea este a mea (2015)"

Avatar

Avatar
Vizitator
Anonim
1 year 17 days ago

Film de tot cacatu

Avatar