I Am Not a Serial Killer (2016) online subtitrat

I Am Not a Serial Killer
I Am Not a Serial Killer (2016)

Puștiul de cincisprezece ani, John Cleaver este periculos, și el o știe. E obsedat de criminali în serie, dar nu vrea să devină unul. Impulsuri teribile îl ispitesc în mod constant, astfel încât pentru binele său și siguranța celor din jur, trăiește cu reguli rigide pentru a se menține “bun” și “normal”. Cu toate acestea, atunci când un adevărat monstru apare în orașul său el trebuie să lase să iasă partea lui întunecată în scopul de a-l opri – dar fără regulile lui ca să rămână sub control, el ar putea fi mai periculos decât monstrul pe care încearcă să-l omoare.
John are o educație ciudată, fiind mamă ( Laura Fraser ) crescută într-o casă funerară . Dar toate semnele povestitoare ale sociopatologiei lui Ioan sugerează că este doar un licean obișnuit. El îi aruncă pe Brooke ( Lucy Lawton ) o colegă ostentativă de flirt, deoarece el nu poate vedea sau nu-i pasă că ea intră în el. Și, în cele din urmă, îi mărturisește celui mai bun prieten al său Max (Raymond Branstrom) că nu face decât să stea cu Max pentru că îl face să se simtă normal. De asemenea, John scrie constant și cercetează în mod independent despre Jeffrey Dahmer și BTK Killer. Singurul semn real că John este anormal, totuși, este că atunci când merge la terapie, îi spune simpaticului său, dar aparent ineficient, să-l micșoreze pe dr. Neblin ( Karl Geary) că se teme că va răni pe cineva. Atunci, din nou, dacă acest copil ar fi un lapid, nimeni nu ar crede că este atât de ciudat.

Acum, pentru a fi corect: ați putea argumenta că realizatorii încearcă să stabilească că anomalia lui John este nesubstanțială și că mama, terapeutul și directorul școlii și colegii de clasă răspund doar la disconfortul lui John din propria piele. Dar, în timp ce incapacitatea lui John de a se controla pe sine se presupune a fi indicativ al unei zone gri psihologice, este într-adevăr doar un dispozitiv de complot pentru o poveste de detectiv plictisitoare. O’Brien și Hyde, adaptând una dintre o serie de romane scrise de Dan Wells , nu muncesc prea mult pentru a intra în capul lui John. Ei vor doar să folosească dragostea lui John față de profilația psihologică a criminalității adevărate, teama de instabilitate și apropierea de îmbălsămarea fluidului pentru a-și continua povestea.

Povestea lui John este altfel la fel ca și alte narațiuni cu pulpă neimaginativă despre un antihero care crește și care îi urmărește pe ceilalți răi. Există mai multe date pe care trebuie să le cumpărați pentru a accepta evenimentele din „Nu sunt un serial criminal”. În primul rând, trebuie să credeți că motivația lui John de a-l opri pe Bill este motivată de o compulsie generică de a nega adevărata lui natură. De asemenea, trebuie să acceptați ideea că acțiunile lui Bill îl deranjează pe John pentru că nimeni altcuiva nu pare să-i pese sau să fie suficient de perceptiv pentru a le observa. Cum altfel poți explica faptul că polițiștii sunt ineficienți împotriva lui Bill și că mamei lui John nu pare să-i pese că John este deranjat când lucrează cu ea? În sfârșit, trebuie să credeți că Bill, un bătrân care evadează, care se întâmplă, de asemenea, să aibă puteri supranaturale, ar putea expedia mai multe victime nesuferite.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 44m 2016 428 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • MixdropRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar