I Am Mother (2019) online subtitrat

I Am Mother
I Am Mother (2019)

Frustrant, dar înfiorător și imposibil de criticat în profunzime, fără spoilere, deoarece este condus de întorsături obișnuite de complot, „Eu sunt mamă” adaugă o altă creație memorabilă unei galerii deja ambalate de roboți de ficțiune inteligentă, la fel de complexe ca majoritatea oamenilor. Această recenzie discută în detaliu întregul complot , așa că ar fi cel mai bine să fii salvat acum dacă nu l-ai văzut, cu siguranța că merită să ai o opinie despre.

Personajul din titlu este un robot umanoid cu inteligență artificială care locuiește într-o instalație de cercetare subterană de înaltă tehnologie, care tinde embrioni și crește unul pe care l-a activat și hrănit. Această doamnă din aluminiu este exprimată de Rose Byrne , întruchipată de Luke Hawker și redată de Weta Digital , într-o performanță de colaborare, așa cum a realizat pe deplin orice ați văzut. Mișcările grele, dar grațioase ale robotului evocă RoboCop atunci când se învârte, iar T-1000 de la „Terminator 2: Judgment Day”, când sprint.

Dar la fel de impunătoare fizic cum este, mama nu ar fi nimic fără copilul ei (Clara Ruugard), pe care a crescut-o dintr-un embrion și se adresează ca fiică. Relația lor plină de centru ridică „Eu sunt mamă” dincolo de simpla abilitate și o face memorabilă, în ciuda sentimentului persistent că realizatorii niciodată nu și-au dat seama cum să-și valorifice premisa bogată din punct de vedere moral și filosofic și s-au așezat în locul lor pentru atârnarea superficială, cu stânci plăcerile din „Și atunci s-a întâmplat asta …

Cel mai frustrant lucru despre „Eu sunt mamă” este modul în care favorizează dezvăluirea răsucirilor complotului asupra aproape orice altceva, inclusiv caracterizarea, tema și plăcerile aferente ale construirii lumii. În retrospectivă, întreaga producție se simte neajunsă. Petrece mai mult timp asigurându-ne de relația binevoitoare dintre mamă și fiică decât filmul necesar, considerând că niciun robot care nu are corpul unui droid de luptă, vocea asistentei de la „ One Flew Over the Cuckoo’s Nest, „și un singur ochi în stil HAL-9000, în stilul HAL-9000, se va dovedi în întregime iubitor și inofensiv. Filmul întârzie, de asemenea, inutil la sosirea celei de-a doua figuri rivale” a mamei „(personajul lui Hilary Swank), în mare parte nu reușește să-și dezvolte ideea de a fi un rival plauzibil pentru afecțiunile fiicei, apoi dă efectiv la distanță ce puțin ni s-a oferit, presupunând că era o versiune timpurie a fiicei și face parte dintr-un fel de mare plan sinistru.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 54m 2019 418 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • WaawRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!


 
Warning! This link is a trap for bad bots! Do not follow this link or you're IP adress will be banned from the site!