I Am Jonas (2018) online subtitrat

Jonas
I Am Jonas (2018)

Devastant, apucător și atrăgător de inimă, I Am Jonas este o călătorie în pământul durerii, povestit prin două linii paralele pentru protagonistul nostru Jonas. Când aceste două narațiuni vin în cap în timpul actului final, ceea ce urmează este o concluzie care dă narativului ritm lent până în acest moment cu atât mai mult sens și impact.

Povestea se învârte în jurul protagonistului nostru, Jonas. Primul timeline îl vede la școală, luptându-se să se potrivească și să se izoleze de ceilalți elevi. Când sosește noul copil, Nathan, îl ia pe Jonas sub aripa lui și într-o călătorie în vârtej care îi schimbă viața pentru totdeauna.

Al doilea timeline are loc cu Jonas, în vârstă de 33 de ani, bântuit de fantomele trecutului în urma unei experiențe traumatice care l-a zguduit în temelii din cronologia anterioară. Adevărul acestui lucru se dezvăluie într-o modă devastatoare în timpul celui de-al treilea act, dar până în acel moment, o mare parte a filmului se împarte între aceste două linii de timp, sărind armonios și completându-se unul pe celălalt, deoarece mai mult personaj este dezvăluit într-un mod inteligent și natural.

Fumatul lui Jonas reprezintă o parte semnificativă a copilăriei sale, dar până la punctul de la mijlocul filmului, acest lucru pare un fapt destul de banal. Abia când vedem evenimentele care au dus la prima sa țigară, începem să înțelegem cât de multă semnificație are aceasta. Acest lucru este valabil la fel pentru obsesia lui Jonas de a găsi dragoste și de a crea în mod constant probleme în acest sens. Această atenție la detalii este cea care face imaginea cu atât mai puternică, și ajută cu adevărat să ridice această dramă dincolo de o simplă poveste a tragediei.

Stilistic, filmul are un sentiment neo-noir real, uneori, cu o mulțime de fotografii lungi, scenete desenate și imagini neon din cronologia actuală. Acest contrabalansează frumos cu vizuale mai strălucitoare și mai vesele pentru trecut, care se ciocnesc într-o paletă de culori mai consistentă în timpul actului de închidere a filmului.

În cele din urmă, I Am Jonas este o tragedie care se zugrăvește ca o dramă de artă. Este un film inteligent care își ascunde adevăratul sens, jucându-și cărțile foarte aproape de piept până la al treilea act. Filmul are o margine conștientă de sine care creează o dramă surprinzător de eficientă, iar lovitura emoțională finală la sfârșit este incredibil de puternică din această cauză. Cu teme puternice și un final puternic, I Am Jonas este un film foarte bine lucrat și, cu siguranță, merită urmărit.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 22m 2018 335 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • JetloadRomana - HD
  • HqqRomana - HD
Informatie
Actori
Background

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar