Hustlers: Striptease pe Wall Street (2019) online subtitrat

Hustlers
Hustlers: Striptease pe Wall Street (2019)

Jennifer Lopez intră pe scena principală a unui club de striptease din „Hustlers” spre tonul înfocător al imnului „Criminalei” de la sfârșitul anilor ’90 al lui Fiona Apple – prima linie, dintre care „am fost o fată rea, rea”, sugerează tachinarea cunoscătoare, jucăușă care va veni.

Bărbați pofticioși în costume musculoase încep imediat să arunce bani la legenda ei derriere – nu exact a lui Lopez, ci a celei veterane dansatoare exotice pe care o înfățișează, Ramona impecabil păstrată. Totuși, este greu să discernem complet între superstarul lui Lopez și personajul mai mare decât viața pe care îl joacă în „Hustlers”, iar asta este de fapt o parte a plăcerii de a urmări această performanță cu cea mai bună carieră de la multifenatul multi-talentat. Cunoaștem această figură – îl cunoaștem pe băiatul, magnetismul, capacitatea incandescentă de a lucra un public – și totuși, Lopez și-a retras și a reambalat toate abilitățile ei bine conturate aici, ca amintire că înainte de a fi fost cunoscută ca J.Lo, ea a fost o actriță înzestrată în mod natural.

A vedea cea mai bună lucrare pe ecran a lui Lopez încă de la începutul ei timp de „ Selena ” și „ Out of Sight ” nu este singurul motiv pentru a vedea drama crimei a scriitoarei / regizorului Lorene Scafaria , dar este o atragere uriașă. În a spune adevărata poveste a unui grup de stripteuzi care și-au ademenit, drogat și fugit din bogații clienți ai Wall Street-ului din milioane, „Hustlers”, în ansamblu, este o explozie, se plimbă și se încurcă cu încrederea introducerii emoționante a lui Lopez.

Scafaria se bazează un pic prea mult în tactica de filmare clasică a lui Scorsese: narațiunea de fapt care descrie înșelătorie, utilizarea ei de slow motion și zoom-uri pentru a intensifica emoția unei momente, coloana sonoră pop, rock și R&B care variază de la Janet Jackson și Britney Spears cu Bob Seger și The Four Seasons, cu Chopin presărat peste tot. (Colecția ei lungă de deschidere – dintr-un dressing, printr-un hol, pe scenă, pe scări și în afară în mulțime – oferă o intrare impresionantă și imersivă pe acest tărâm.) Și poate că avem unul sau două montaje. prea multe dintre cumpărăturile de ultimă generație și stilul de viață luxos pe care le-au bucurat aceste doamne cu câștigurile lor neobișnuite. Este „ Goodfellas”Într-un șir G. Dar filmul lui Scafaria este întotdeauna o explozie de urmărit, rezultând un nivel surprinzător de profunzime emoțională.

Bazat îndeaproape pe articolul revistei din New York a Jessica Pressler (cu Julia Stiles în rolul de stand-in al jurnalistei), „Hustlers” urmează Constance Wueste „fetița nouă” timidă, care poartă numele de scenă Destiny: un nativ din Queens și un copil de imigranți care navighează în lumea cluburilor de striptease de dimensiuni Costco din Big City. O face pentru supraviețuirea financiară pentru a sprijini bunica care a crescut-o (Wai Ching Ho) și nu se manifestă la început cu mult entuziasm sau talent pentru această urmărire. Dar dacă vedeți că Ramona comandă scena o face să-și dea seama cât de puternică și lucrativă poate fi o astfel de muncă. Secvența în care Ramona și un alt stripper (Cardi B, un produs mândru, latinesc al Bronx-ului, precum Jenny de la Block, care își face debutul carismatic în film) învață Destiny punctele mai fine ale învârtirii polului și a dansului în poală este hilar și de fapt un fel de dulce, și este un indicator timpuriu al modului în care aceste doamne se uită între ele.

Banii sunt buni pentru o perioadă, în special cu Ramona și Destiny care lucrează împreună ca duo seducător în camera șampaniei. Dar apoi recesiunea din 2008 se lovește – și se lovește tare de Wall Street, ceea ce înseamnă că au mai puțini bani pentru a arunca la afișele oamenilor. Energia nebună și captivantă a începutului filmului cedează, în cele din urmă, la un ton mai scăzut pe măsură ce munca se usucă, dansatorii merg pe căile lor separate, iar Destiny naște o fetiță.

Însă disperarea inspiră și schema Ramonei de a merge după bani și mai mari: concoctarea unui amestec puternic de MDMA și ketamină, stropind doar o linie în băutura unei mărci nespuse la un bar și apoi trăgându-l înapoi în clubul de striptease pentru a-i scurge cărțile de credit. . (Secvența de preparare a drogurilor din bucătăria apartamentului minimalist Upper East Side de la Ramona este plină de viață și plină de umor, dar oferă și o altă comparație de „Goodfellas” de nezdruncinat.) Ramona și Destiny recrutează câțiva colegi de dansatori de încredere – Mercedes și Lili de Keke Palmer . Annabelle, a lui Reinhart , care se adaugă la chimia cast-ului – pentru a crea o gamă diversă de sirene, iar zgomotele nocturne se aruncă la viteză mare.

Scafaria nu pare prea interesată să examineze moralitatea crimelor femeilor. Ea sugerează că acești băieți ajung să le vină în virtutea profesiei alese; ei sunt artiști înșelători și înșelători, deși soiul cu guler alb. De asemenea, sunt în mare parte ființe umane neplăcute, ceea ce pare să justifice și acțiunile femeilor. Mai degrabă, avem de gând să ne înrădăcinăm pentru ca aceste doamne muncitoare să se bazeze în gloria bogatei lor meritate. Poate părea puțin adânc, dar Scafaria face un argument persuasiv în a aduna un astfel de ansamblu probabil.

Ramona este, desigur, centrala care conduce acțiunea; ea este atât căpetenia, cât și calda mamă caldă, iar Lopez întruchipează pe deplin toate contradicțiile și complexitățile personajului său. (Mai devreme, în timpul unei rupturi de fum în timpul nopții de pe acoperișul clubului de striptease, Ramona o invită pe Destiny să se urce în blana ei chiar înainte să se prezinte între ei. Cine ar putea spune nu?) În timp ce Destiny, între timp, Wu ajunge să demonstrează mai mult un arc, transformându-se din neofit cu ochi largi în făptuitor nemilos. De asemenea, ea arată o profunzime și mai dramatică decât performanța ei de a face vedete în „ Asian Rich Rich Asian” sugerat. Legătura plină de ochi între aceste două personaje – fraternitatea lor protectoare într-o lume plină de prădători – se simte neașteptat de substanțială până la sfârșit, având în vedere caracterul fulgerător, duplicitar al relațiilor lor.

Și ieșind din „Hustlers”, este posibil să simțiți o senzație similară cu cea a victimelor dezbrăcătoarelor: Poate că nu vă amintiți de tot ce s-a întâmplat, dar veți ști că v-ați distrat de minune.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 47m 2019 456 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • JetloadRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar