Hunters online subtitrat

IN DERULARE 1 Sezon - 10 Episoade
Hunters

S-ar fi putut spera că orice comentariu despre o nouă dramă despre naziști care încearcă să înființeze un al patrulea Reich în America modernă nu ar avea nevoie de cuvântul „la timp”. Dar suntem acolo unde suntem.

Hunters (Amazon Prime) este acea serie de timp, prea rezonantă. Creat de noul venit David Weil și executiv, produs de specialistul în comedie și groază, Jordan Peele , a fost inspirat de vânătorii naziști din viața reală de la mijlocul secolului XX și Operation Paperclip, recrutarea ascunsă a guvernului american după războiul a aproximativ 1.600 de oameni de știință germani, ingineri și tehnicieni – inclusiv mulți foști naziști – să încerce să obțină SUA un avantaj față de sovietici în războiul rece și cursa spațială.

Setată în 1977 la New York, în perioada de vară a lui Sam, povestește povestea tinerei supersmarte evreie Brooklynite Jonah Heidelbaum (Logan Lerman), care a lăsat deoparte visele colegiului pentru a lucra și a face față buruienilor pentru a sprijini-o pe bunica iubită (Jeannie Berlin) cu pe care trăiește. Îl vedem pentru prima dată în dezbatere pasională a naturii și a originilor proprii ale diabolismului lui Darth Vader, în timp ce el și prietenii săi lasă o emisiune despre Star Wars, care este la îndemână, deoarece va fi prins în curând în 10 episoade de prestigiu TV care explorează probleme similare.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

60m 2020 426 vizionari

Background
Informatie
Actori
  • Titlu original: Hunters
  • In derulare: Da
  • Data lansari: 21-02-2020
  • Data finalizari: 21-02-2020
  • Genul: Crima, Drama
  • Regizori: David Weil
  • Evaluare: 0 votes
Background

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar