Hotel Del Luna online subtitrat

Incheiat 1 Sezon - 16 Episoade
Hotel Del Luna

Hotel Del Luna este una dintre acele rare drame coreene, care lovește la momentul potrivit și lasă un crater emoțional în urmă. Cu 16 episoade care îmbină în mod special romantismul, drama și groaza, Hotel Del Luna se răsucește și se transformă prin narațiunile sale duale, împărțite între trecut și prezent, înainte de a se transforma într-un final concis, bine scris și satisfăcător, care pune capăt lucrurilor pe nota perfectă. Combinând talentele atât ale IU, cât și ale Jin-Goo, Hotel Del Luna oferă cu succes una dintre cele mai bune K-drame ale anului și face acest lucru cu stil.

Deși complotul se răsucește și se învârte în jurul diferitelor subploturi diferite de-a lungul seriei, în centrul acesteia se află sufletul chinuit al lui Man-Wol. Obligată să devină proprietarul unui hotel pentru morți, o poartă între tărâmul viu și spiritual, lumea ei este întoarsă cu capul în jos, când hotelierul Chan Sung ajunge să devină noul manager. Pe măsură ce învață mai multe despre hotel și despre personalul său carismatic Hyun Joong, dl Kim și doamna Choi, ceea ce urmează este o poveste de dragoste improbabilă țesută în jurul unor elemente de groază și dramă supranaturală.

Totuși, ceea ce este deosebit de impresionant este modul în care Hotel Del Luna se ocupă de genurile sale diferite. Schimbarea fără efort în zbor, nu este neobișnuit să găsești episoade împărțite între groaza tensionată și fricile supranaturale pentru a râde cu adevărat o comedie puternică în următoarea scenă, fără să se simtă niciodată forțat sau forțat. Este mărturie în parte a excelentului scenariu, dar și datorită IU, care fură absolut spectacolul aici. Înfăptuind un spectacol premiat, portretizarea ei despre Man-Wol este măiestră și, având în vedere performanța lui Jin-Goo în The Crowned Clown la începutul acestui an, este impresionant că nu împărtășește mai mult din lumina reflectoarelor datorită performanței IU.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (11 voturi, medie: 4,27 din 5)
Încarc...

70m 2019 4.172 vizionari

Background
Informatie
Actori
  • Titlu original: 호텔 델루나
  • In derulare: Nu
  • Data lansari: 13-07-2019
  • Data finalizari: 01-09-2019
  • Genul: Coreene, Drama, Fantastic, SF
  • Evaluare: 4.3 11 votes
Background

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!


 
Warning! This link is a trap for bad bots! Do not follow this link or you're IP adress will be banned from the site!