Heart Shot - Drept în inimă (2022) online subtitrat

Heart Shot
Heart Shot – Drept în inimă (2022)

Respirația grea pe coloana sonoră devine ritmică și muzicală pe măsură ce Nikki (Elena Hueze) merge cu bicicleta prin oraș. Ea lasă bicicleta și trece printr-o parcare, unde se lovește de un bărbat care vorbește tare la telefonul mobil, își cere scuze, apoi zâmbește când dezvăluie că tocmai i-a ridicat portofelul. Ea primește ceva de mâncare și înainte de a sări înapoi pe bicicletă, aruncă o privire în dreapta și în stânga înainte de a scoate un pistol din spatele pantalonilor și a-l ascunde în rucsac.

În altă parte, Samantha (Nia Sondaya) își ia rămas bun de la mama ei (Hilary Ward) în timp ce pleacă în weekend. Mama își subliniază regula: Nikki nu poate veni, nu fără supravegherea unui adult. Sam poate merge la casa lui Nikki, totuși – cu excepția faptului că „încă nu a ieșit cu mama ei”, spune Sam. Desigur, mama abia iese pe ușă când Nikki pedalează pe stradă. Sam îi dă un sărut mare și Nikki îi face plăcere, dar preferă să facă astfel de lucruri în interior. Dacă vede cineva?

Ei intră și Nikki gătește cina. Nikki scoate gunoiul și se uită la un bărbat suspect care trece încet, aparent observând-o. În noaptea aceea, stau întinși în pat și se deschid puțin. Sau multe, în cazul lui Sam: „Te iubesc”, spune ea. Nu este din senin – sunt inseparabili de ceva vreme. Ea vrea ca Nikki să vină cu ea la Nashville când va pleca la facultate în câteva luni. Știe că Nikki nu este genul de la facultate, dar poate că s-ar putea găsi un loc de muncă și ar putea adopta o pisică amuzantă. Dar sunt lucruri pe care nu le știi despre mine, spune Nikki – lucruri care se manifestă destul de violent în curtea din spate a doua zi dimineață.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

0h 19m 2022 14 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • WaawRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar