Headshot (2016) online subtitrat

Headshot
Headshot (2016)

Iko Uwais este Ishmael, un tânăr care se trezește pe o plajă, fără memorie și cu răni puternice la cap. Pe măsură ce este îngrijit de o tânără și frumoasă doctoriță, amintirile lui Ishmael încep să revină și să îl chinuie. Apoi vine violența… Dulcea, dulcea violență.

Artele marțiale indoneziene îmbibate de sânge „Headshot” sunt destinate oricui îi plăcea „ The Bourne Identity ”, dar și-ar fi dorit să fie mult mai violent.

„Headshot” duce o mulțime de acțiuni de clipe / trope până la extremele lor logice, ca ideea că fiecare om rău pe care un om îl ucide îl apropie de realizarea lui – este de obicei un „al său”, din păcate, potențial (mai mult despre acest lucru în scurt timp ). Scenele de luptă brutale ale filmului sunt, în acest sens, doar surse uneori gratuite de spectacol macho. Uneori, scene în care „Raidul” îl are în rol pe Iko Uwais- Afișarea unei mașini de ucidere a amnesiacului, care este inevitabil asaltată de un grup de colegi super-asasini cu care a căzut cu o cădere aproape fatală – expediază băieții răi care își dezvăluie efectiv caracterul. S-ar putea să te plictisești – și uneori am fost – de nivelul ridicat de pseudo-provocatoare a scăderii de sânge. Și s-ar putea să-ți privești ochii la înțelegerea din film a capului de carne al antiheroului ucigas cu un inimă de aur. Dar „Headshot” este cel puțin mai grijuliu – și uneori mai satisfăcător visceral – decât multe filme de acțiune contemporane.

Fanii „The Bourne Identity” ar trebui să cunoască destul de bine povestea personajului lui Uwais: îl interpretează pe Ismael, un John Doe comatos, care este grăbit la un spital și care are grijă de asistenta drăguță Ailin ( Chelsea Islan ). Ishmael – nu numele său real, dar cel mai apropiat lucru pe care l-a avut – își amintește treptat că a crescut într-un puț (!) Cu un grup de colegi de mașini-ucigași-transformați-orfani (!!). Dar în cea mai mare parte, el petrece timp de calitate cu Ailin în timp ce șeful crimei Lee ( Sunny Pang ) se desprinde din închisoare și merge într-o ținută ucigătoare. În curând ne dăm seama că Lee a ridicat / a torturat-o pe Ishmael pentru a deveni o mașină nemiloasă de ucidere, ceea ce a dus în cele din urmă la trădarea lui Ishmael de Lee și de ceilalți membri ai familiei sale.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 57m 2016 536 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • MixdropRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar