Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts - Harry Potter: Aniversarea de 20 de ani. Reîntoarcerea la Hogwarts (2022) online subtitrat

Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts
Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts – Harry Potter: Aniversarea de 20 de ani. Reîntoarcerea la Hogwarts   (2022)

Discuțiile dintre cele trei vedete principale, Daniel Radcliffe (însuși Harry), Emma Watson (Hermione Granger) și Rupert Grint (Ron Weasley), au loc în sala comună Gryffindor, există o piesă de decor în sala de mese Hogwarts, Radcliffe și regizorul dintre primele două filme, Chris Columbus, vorbesc în biroul lui Dumbledore și așa mai departe. Oferă o val de nostalgie doar sporită pe măsură ce afecțiunea durabilă dintre toți devine evidentă. Există multe – crescând periculos, dacă poate inevitabil, aproape de niveluri emetice – din distribuția și echipajul ca o familie. Întotdeauna există în programe ca acesta, dar cel puțin aici este mai mult decât de obicei justificat. Actorii au început să lucreze la franciză când erau copii, iar publicul lor a crescut alături de ei aproape în timp real, pe măsură ce filmele au fost lansate între 2001 și 2011.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 43m 2022 25 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • WaawRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar