Hard Kill (2020) online subtitrat

Hard Kill
Hard Kill (2020)

Departe de steaua de film comandantă pe care a fost-o cândva, Bruce Willis pare mulțumit să-și petreacă ultimii ani trecând de la un mediocru film B la altul și cel mai recent vehicul al său (a treia colaborare cu regizorul Matt Eskandari în doar doi ani, după uitarea Trauma Center și Survive the Night ), ar putea fi un nivel scăzut în carieră; un film de acțiune condus de clișee, care este la fel de creativ ca și titlul său.

Totul se simte fabricat din fabrică, fie că este vorba de dialog generic, tehnici de film simple și depășite sau povestea în sine, care se învârte în jurul unui program de calculator periculos de puternic capabil să pună capăt lumii, băieții răi care vor face orice pentru a-l obține , și „eroii” care sunt păcăliți să-l protejeze. Este un complot de bază „tehnologia este periculoasă”, care pare că a fost ridicat direct din 2007, întâmplător în același an în care a apărut lansarea Die Hard 4.0 , un alt vehicul Willis care era în esență cam același lucru.

Hard Kill are loc aproape în întregime într-un fel de depozit abandonat, în care petrecem cea mai bună parte dintr-o oră uitându-se la oameni cum se trag cu armele și se lovesc reciproc (după aproximativ 30 de minute de instalare plictisitoare, dar obligatorie). Destul de curând, scenele de acțiune se estompează una în cealaltă, lipsite de orice individualitate sau imaginație, și filmate cu o cameră cu adevărat de calitate.

Scenariul există pur și simplu pentru a servi unui scop, cu personaje (dacă acestea pot fi denumite în mod vag ca atare) care oferă fiecare linie clișeu pe care ți-o poți imagina, indiferent dacă are sens în scenă sau nu (de multe ori nu). De fapt, aceleași personaje iau adesea decizii care se contrazic complet și aruncă seturi întregi (sau, cerul să nu fie, arcuri), pe fereastră. Motivațiile lor pur și simplu nu se potrivesc cu ceea ce se întâmplă, cel mai puțin pentru că întreaga premisă se așteaptă să credem că mercenarii presupuși experți ar fi atât de ușor de conectat pentru început.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 38m 2020 452 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • WaawRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar