Happy Death Day 2U - Zi de naștere mortală 2 (2019) online subtitrat

Happy Death Day 2U
Happy Death Day 2U – Zi de naștere mortală 2 (2019)

Cât de distractiv a fost „ Ziua morții fericite ” din 2017 , o combinație glorioasă de auto-conștient de un tâlc slasher pentru adolescenți și „ Groundhog Day ”, cu adevărate sperii de sărituri și un simț al umorului ascuțit? În intrarea în genere jucause a regizorului Christopher Landon (scrisă de Scott Lobdell ), care nu-i era rușine de identitatea sa hibridă, eroina noastră feistă Tree Gelbman („ La La Land ” ”, Jessica Rothe) a trăit prin ziua uciderii ei în mâinile unui criminal mascat din nou și din nou, până când a crescut ca ființă umană și un gânditor strateg răzbunător. Și Tree nu a fost doar o altă femeie care a supraviețuit – în orice altă lovitură de groază, această regină de sorăciune dezamăgită deloc, neapologică și neapologică, nu ar fi rezistat după primul act. Dar a ajuns până acum încât a primit o continuare de la aceeași echipă. Din păcate, „Happy Death Day 2U” nu merită în timp sau prin eforturile sale neobosite să depășească un pierzător ucigaș în spatele unei măști înfiorătoare pentru bebeluși.

Mai mult un film de liceu în stilul anilor ’80, decât groaza, „Happy Death Day 2U” renunță în mod surprinzător la toate punctele forte care au făcut din predecesorul său un ceas atrăgător. De-a lungul acestei mizerii meandre, mintea mea s-a rătăcit spre orice dintre „ Știința ciudată ” și „Înapoi la viitorul Partea a II-a – aceasta din urmă este chiar frecvent verificată cu numele – cu excepția,„ Ziua morții fericite 2U ”nu este nici distractivă, nici cu bună știință. În realitate, revoluțiile sale se simt greșite în mâinile creatorilor care greșesc evoluțiile complicate cu amuzamentul. Și acele greșeli au dat lovitura destul de prompt în continuarea, chiar de la prima apariție a primei crime. Primele momente ale filmului se simt în mod cert ca un bump, când ne dăm seama că primim mai mult din aceleași cicluri sângeroase, dar de data aceasta se concentrează pe Ryan (Phi Vu ); personaj secundar din primul film, care joacă colegul de cameră al iubitului lui Tree, Carter ( Israel Broussard ).

Nu că Ryan nu vrea să urmeze singur, dar sincer, cine dorește o continuare a „Zilei morții fericite”, care îl împinge pe Rothe, principalul său atu, la o parte? Este aproape ca și cum filmul își dă seama de această gafă în timp ce își simte drumul printr-o poveste înfundată care se corectează și se revizuiește deodată. În timp util, implicarea lui Ryan în complot devine clară: se dovedește că el și prietenii săi de la Universitatea Bayfield au inventat o mașină care a creat buclele timpului și l-au trimis pe Tree într-o aventură de supraviețuire unidirecțională. Cu siguranță, istoria s-ar repeta, dar într-o realitate alternativă. (Referințele „Înapoi la viitorul Partea a II-a” și „Continuum spațiu-timp” vin la îndemână.) Înfiptă într-o altă dimensiune unde mama ei este încă în viață, nu se află în mijlocul unei aventuri cu un profesor căsătorit și colegul ei meanie Danielle (Rachel Matthews ) se întâlnește cu Carter, Tree încearcă să reînvie ordinea familială și romantică din propriul univers, în timp ce evadează în mod repetat un criminal înnebunit prin metode semi-comice.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 40m 2019 385 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • JetloadRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar