Hands of Stone - Pumni de piatră (2016) online subtitrat

Hands of Stone
Hands of Stone – Pumni de piatră (2016)

Filmul „Hands of Stone / Pumni de piatră online subtitrat” spune povestea legendarului Roberto Duran şi a antrenorului său Ray Arcel, precum şi a modului în care şi-au schimbat viaţa unul celuilalt. E o poveste despre iubirea şi pasiunea din inima erei de Aur a Boxului, având în centru rivalitatea dintre Duran şi Sugar Ray Leonard.

Robert de Niro – câştigător a două premii Oscar – joacă rolul legendarului antrenor Ray Arcel, un evreu din Harlem, care a devenit primul antrenor de box ales în Boxing Hall of Fame. El a antrenat mai mult de două mii de luptători în decursul unei cariere de 70 de ani, şi nici unul dintre aceştia nu a fost rănit grav. Filmul prezintă reîntoarcerea sa după o pensionare forţată de Mafia din Madison Square Garden. Arcel decide să-l antreneze pe Duran gratuit, riscându-şi propria viaţă, şi porneşte alături de el o călătorie demnă de o relaţie tată-fiu, care îl va schimba pentru totdeauna.

În schimb, scriitorul / regizorul Jonathan Jakubowicz îl înfățișează pe Durán din tinerețea sa sărăcită ca un puști înfășurat pe străzile din Panama, prin ascensiunea sa în sport, prin captivarea sa captivantă a titlului de greutate în față cu Leonard în 1980, căderea sa în celebrul „No Mas” rematch și revenirea sa ulterioară, triumfătoare, ca campioană ușoară mijlocie la Madison Square Garden.

Acesta este mult teren de acoperit. De asemenea, Jakubowicz trece de-a lungul timpului pentru a se înghesui în viața de familie a lui Durán împreună cu soția și cei cinci copii, tulburările care au zguduit Panama în primii ani ai lui Durán, senzația de umflare a mândriei naționale, deoarece Canalul Panama a revenit în proprietatea țării și resentimentul pe care Durán l-a purtat ca un adult peste tatăl american care l-a abandonat ca un copil. El povestește, de asemenea, întreaga poveste din perspectiva antrenorului lui Durán, Ray Arcel, o legendă la propriu, cu propriile sale culise și bagaje.

Robert De Niro , a cărui portret profund Metoda-y a boxerului Jake LaMotta din „ Raging Bull ” ne-a oferit una dintre cele mai indelebile spectacole ale cinematografului, joacă Arcel, care teoretic ar trebui să fie interesant în sine. De Niro o formează aici și face unele dintre cele mai cinstite și subestimate lucrări din cariera sa târzie. Dar el s-a blocat explicând totul în voiceover – despre Durán, despre necazurile lui Arcel de zeci de ani, despre această perioadă istorică, despre box în general – ceea ce contribuie doar la senzația că urmărim încă un pictura cu numere biopice. . Încercând să cuprindă mult prea mult, „Mâinile de piatră” ajunge să se simtă superficial și nesatisfăcător.

Totuși, spectacolele sunt puternice. Asta este atât de frustrant; știi doar că există un film mai bun aici care așteaptă să se spargă. Ramírez ar putea părea distractiv prea matur la început pentru a juca un Durán în vârstă de 20 de ani în 1971, dar băiatul său este electrizant, din flirtul său cu femeia care avea să devină soția sa ( Ana de Armas ) când era doar o școlară adolescentă. la felul în care discuta cu Leonard în Montreal, ducându-se la marea lor confruntare. Dar Ramírez are, de asemenea, profunzimea pentru a înfățișa momentele mai întunecate ale lui Durán: furia lui înțepenită, foamea și tendințele auto-indulgente odată ce devine bogat și celebru. Este suficient să te fac să-ți dorești ca totul să fie în slujba unui scenariu mai bun. Între timp, De Armas – care a apărut recent într-un rol de susținere asemănător subscris ca Miles Tellerlogodnicul din „ Câini de război ” – are o prezență extrem de carismatică. Dar, cu excepția câtorva momente spectaculoase, nu prea are de făcut în afară de funcția de îndrăgostită soție într-o gamă sexy de costume discastice.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 45m 2016 312 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • WaawRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar