Halo: The Fall of Reach (2015) online subtitrat

Halo: The Fall of Reach
Halo: The Fall of Reach (2015)

Pelicula face parte dintr-o miniserie animată bazată pe cartea originală ”Halo: The Fall of Reach”, care arată și explică istoria neagră a modelării și creării de Spartani 117…

nii ar spune că franciza Halo este întârziată pentru o adaptare la film. Piesele sunt acolo: domeniu de știință ficțiune epică, fanbase consacrată, protagonist recunoscut și iconic. Câteva adaptări live-action au fost deja realizate: Halo: Forward Unto Dawn 2012 , Halo: Nightfall 2014 – produs de Ridley Scott – și Neil Blomkamp ( District 9 și Chappie ) au regizat video promoțional Halo 3 încă din 2007. Acum, noi au o intrare complet animată; cel mai recent film Halo se bazează pe Halo: The Fall of Reach din 2001 . Una dintre primele romanizări ale jocurilor video, The Fall of Reachdetaliază originile protagonistului principal, Maestrul șef și cum a ajuns să fie ultimul spartan la începutul lui Halo: Combat Evolved .

Filmul începe, destul de ciudat, cu echipa Blue de la recent lansat Halo 5: Guardians . Dispozitivul de încadrare este că șeful maestru și ceilalți prieteni spartani (conectați la restul Universului Extins Halo), sunt pe planetă Reach după ce inamicul extraterestru – Legământul – l-a făcut cu paharul. Sticla este un proces în care extratereștrii avansați din punct de vedere tehnologic trag laser cu super-putere și ard o planetă într-un cinder.

Unul dintre primele lucruri aparent imediat este stilul de animație. Sequence, studioul responsabil pentru colaborarea cu 343 Industries la precedentele jocuri Halo , a creat stilul de artă și a produs animația pentru Halo: The Fall of Reach . Rolul secvenței în Halo anteriorjocurile livrau un șir de povești în ceea ce se numeau Terminale – obiecte pe care jucătorul le-ar găsi pe parcursul jocului care ar spune o poveste în afara uciderii de extratereștri și monștri. Și în timp ce stilul de artă este frumos, cu o estetică delicioasă a culorii apei, animația este înclinată. Când oricare dintre personaje rulează sau chiar se plimbă, puteți vizualiza o tijă în spate, păstrându-le în poziție verticală. Face ca momentele – ca și copiii să fie înlocuiți cu clone în deteriorare – ușor comice.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

0h 0m 2015 1.497 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • WaawRomana - HD
  • HqqRomana - HD
Informatie
Actori
Background

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!


 
Warning! This link is a trap for bad bots! Do not follow this link or you're IP adress will be banned from the site!