Gundala (2019) online subtitrat

Gundala
Gundala (2019)

Joko Anwar („Satan’s Slaves”, „Impetigore”) își cimentează în continuare reputația de a fi unul dintre cei mai importanți cineaști din lume care nu vorbesc limba engleză cu „ Gundala ”, ”O adaptare plină de acțiune și satisfăcătoare emoțională a îndrăgitului comic indonezian creat de Harya„ Hasmi ”Suraminata. Situat într-un viitor sumbr, acum Jakarta, unde super-eroul care este fulger este ultima speranță a orașului împotriva politicienilor corupți și un șef de crimă megalomană, „Gundala” împachetează câteva personaje și povești secundare în mix, dar ca prima intrare într-o serie planificată se va descurca foarte bine. Pe baza acestei puteri, o franciză de succes cu un puternic apel internațional ar putea fi în proces. După ce a atras 1,7 milioane de admisii în lansarea teatrală internă la sfârșitul lui 2019, cel mai recent hit al lui Anwar va ateriza pe 28 iulie pe platforma de streaming Well Go SUA.

Prezentând în 23 de benzi desenate publicate între 1969 și 1982, Gundala a făcut doar o apariție anterioară a ecranului, în cheesy-ul lui Lilek Sudijo, dar plăcut „Gundala, Fiul fulgerului” din 1981. Ca și în cazul majorității supereroilor indonezieni, dușmanii acestui luptător de criminalitate sunt cei bogați, corupți, elite umane privilegiate mai degrabă decât monștri sau invadatori extratereștri

Prima jumătate de oră grozavă a filmului stabilește originile clasei muncitoare a lui Sancaka (Muzakki Ramdhan, excelent), un tânăr care este neobișnuit de speriat de fulger și trăiește într-o viziune nenorocită, în infern, despre Jakarta, copleșită de crimă și copleșită de sărăcia măcinată . În scenele care trag la inimă și îi accelerează pulsul, Sancaka își urmărește moartea tatălui său cinstit, moral, la mâinile forțelor de securitate, după ce au condus lucrătorii din fabrică la grevă.

Tragedia este urmată în curând de o supărare profundă, când mama băiatului, Kurniati (Marissa Anita), dispare după ce disperarea financiară o determină să își asume munca sexuală. Acum un copil al străzii, Sancaka este învățat de autoapărare de către Awang (Fariz Fadjar), un băiat mai în vârstă care îi spune să nu aibă încredere în oamenii bogați și vorbește despre găsirea unui refugiu sigur „undeva în sud-estul”.

Cu scena bine amenajată, Anwar înainta repede aproximativ 20 de ani. Sancaka (Abimana Aryasaty, „Belenggu”) duce o viață singură ca agent de pază al presei și arată în alt mod când vede probleme. Asta până când gojii încep să-și amenințe vecinul, Wulan ( Tara Basro ), un vânzător de piață și tutore solo al fratelui ei, Teddy (Bimasena Susilo).

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

2h 3m 2019 753 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • WaawRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar