Guardians of the Galaxy Vol. 2 - Gardienii Galaxiei Vol.2 (2017) online subtitrat

Guardians of the Galaxy Vol. 2
Guardians of the Galaxy Vol. 2 – Gardienii Galaxiei Vol.2 (2017)

Personajele principale încearcă să ajunga la limitele exterioare ale cosmosului. Gardienii trebuie să se lupte pentru a-și putea întreține familia nou formată. În acest timp, ei descoperă misterele care înconjoară originea lui Peter Quill.

James Gunn„Guardians of the Galaxy Vol. 2 ”se deschide cu o secvență de credit care definește franciza. Pe măsură ce o luptă CGI incredibil de scumpă se desfășoară pe fundal, camera rămâne pe un adorabil Baby Groot, dansând cu „Mr.” lui ELO. Cer albastru.” Aceasta este o serie mai mult despre capricios, emoție și familie decât despre „lucrurile care au boom” și asta este ceea ce se separă cu adevărat în Universul Cinematic Marvel chiar acum. Și creditele de deschidere inteligente, în care celelalte personaje au nervul să întrerupă numărul de dans al lui Baby Groot în timp ce luptă pentru viața lor, stabilește tonul perfect pentru ceea ce urmează: un blockbuster de vară plăcut. Aceasta este orgia rară de la CGI de la Hollywood, care nu se ia în serios mortal – cum ar fi ciuma actuală a filmelor cu supereroi – și vrea să fie cât mai pur distractivă. Către acel final, un val de discursuri din inimă și secvențe apocaliptice împiedică actul final și împiedică filmul de pură măreție, dar te-ai distrat destul de mult până atunci încât nu-ți va păsa cu adevărat. Pentru a fi contondent, „Vol. 2 ”evită multe dintre defectele primului film și face mai multe lucruri în mod deosebit mai bune. Este distractiv, isteț și un bun început pentru sezonul de film de vară.

În conformitate cu simplitatea titlului său, „Vol. 2 ”se ridică relativ la scurt timp după sfârșitul primului film. Groot este încă un bebeluș, iar ceilalți patru membri ai The Guardians sunt la un loc de muncă pentru cursa Suveranului, condus de o femeie de aur numită Ayesha ( Elizabeth Debicki ). Peter Quill aka Star-Lord ( Chris Pratt ), Gamora ( Zoe Saldana ), Drax ( Dave Bautista ), Rocket (exprimat de Bradley Cooper ) și Baby Groot trebuie să apere un grup valoros de baterii de la un monstru numit Abilisk. Aceștia fac acest lucru în schimbul unui prizonier deținut de suverani, sora rea ​​a lui Gamora, Nebula ( Karen Gillan). Misiunea se stinge fără un cârlig, dar Rocket fură bateriile la ieșire, ducând o întreagă cursă de oameni care să vină după Gardieni.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

2h 17m 2017 676 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • JetloadRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar