Goldstone (2016) online subtitrat

Goldstone
Goldstone (2016)

Filmul spune povestea detectivului indigen Jay Swan (Aaron Pedersen), care la trei ani după ce a eradicat corupția din orașul său natal Winton, este trimis într-un mic oraș minier, Goldstone, pentru a ancheta dispariția unor turiști asiatici.
Aici corupția începe de la primarul local Maureen și se extinde la minele locale Furnace Creek. Tot ce trebuie să facă Jay împreună cu partenerul său Josh (Alex Russell), este sa se puna de acord vis-a-vis de diferențele de opinie avute și, împreună, să scape orașul de această caracatiță a corupției, prostituției și crimei organizate…

Nu trece mult până când toată lumea din ceea ce trece pentru un oraș știe că a sosit și caută o femeie chineză care a dispărut. O vizită în comunitatea autohtonă locală îl conduce pe Jay până la granița îngrădită a minei de aur a cuptorului Furnace, unde găsește dovezi ale femeilor asiatice care sunt aruncate în interiorul și în afara acesteia. După ce remorca lui Swan de la motelul Diggers Rest forlorn este împușcat de un misterios grup de bicicliști, Josh îl deplasează pe Swann într-o cabină de la distanță. Vizitatorul consideră că localul este pe măsură, și susțin.

Pe măsură ce Swan avansează lanțul local de comandă, așa cum este, este întâlnit cu un zid de indiferență, derizoriu și ostilitate totală. Șeful companiei miniere a grupului Furnace Creek Metals (David Wenham) îi oferă o bere de dimineață, dar puține informații, în timp ce primarul lui Goldstone, neobișnuit de vesel, dar deloc ciudat, Maureen (Jacki Weaver) îi coace o plăcintă cu mere, dar îl avertizează în termeni incerti să-și dea drumul.

Șeful consiliului funciar local, Tommy (Tom E. Lewis), este în mod clar corupt și nu este deloc de folos. Numai bătrânul local Jimmy (pictograma indigenă David Gulpilil, cel mai recent văzut în „Țara lui Charlie”) este simpatic pentru cauza lui Swan, ducându-l într-o excursie cu canoe magică într-un defileu adânc în care arta rock antică începe un fel de trezire spirituală pentru detectiv.

Între timp, indignat de acuzațiile de corupție ale lui Jay, Josh începe o investigație proprie, vizitând bordelul local unde doamna, doamna Lao (regina de arte marțiale Cheng Pei-Pei), își afișează cu reticență femeile care lucrează acolo. Printre acestea se numără May (Michelle Lim Davidson), care pleacă să plece, dar trebuie să învețe să aibă încredere în Josh – și în ea.

Atunci când un pustnic îi oferă pașaportului fetei dispărute lui Jay, declanșează un lanț de evenimente care duce la Swan și Josh să asaltă Furnace Creek într-un schimb de fotografii care îți protejează multe dintre greșeli, în timp ce eclipsează cu ușurință lupta cu arma focală din „Mystery Road”.

Există numeroase trope occidentale, dar hotărârea și comportamentul lui Swan aici amintesc și de descrierea lui Raymond Chandler a creației sale iconice de gumshoe Philip Marlowe: „Pe aceste străzi mijlocii, un om trebuie să meargă care nu înseamnă el însuși, care nu este nici tern, nici frică. . El este eroul; el este totul … ”

Sen a scris rolul special pentru Pedersen, care la rândul său a modelat o mare parte din manierismele personajului asupra regizorului său. Spectacolele de susținere sunt uniform puternice, cu toți actorii închiși strâns în funcțiile de gen; Luarea ușoară de către Weaver a primarului Maureen oferă atât condiment, cât și o păpușă de umor macabru.

Sen scrie, regizează, editează, fotografie și înscrie filmele sale, imbuind pachetul tehnologic cu o viziune la un moment dat accesibilă și tangibilă personală. Adăugarea la natura simbiotică a pachetului este întoarcerea echipajului principal de producție din primul film. „Goldstone” nu este nimic, dacă nu o piesă concentrată și unificată.

Filmul a fost filmat în condiții dificile în localitatea Outback, vestul Queensland, din Middleton, populația trei.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 49m 2016 363 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • MixdropRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar