Golden Years - Vârsta de aur (2016) online subtitrat

Golden Years
Golden Years – Vârsta de aur (2016)

Soarta, criza pensiilor și refuzul de a accepta nedreptatea care vine odată cu bătrânețea i-au îndreptat pe Arthur și Martha Goode spre o viață de infractori. Cei doi refuză să accepte pierderea pensiilor și luptă pentru ce li se cuvine. Așa că se hotărăsc să jefuiască bănci.

A fost odată, filmele cu povești comice au fost peste tot și au fost întotdeauna bune pentru un chicotit sau două. Așadar, este revigorant să vezi un Brit-Flick care nu numai că revizuiește genul, ci face asta cu o diferență. Anii de Aur a atras multă atenție în acest an și este ușor de văzut de ce.

În ultimele vremuri, ne-am obișnuit să auzim de probleme cum ar fi criza de credit, majorarea impozitelor, închiderea pub-urilor și pensiile fără valoare. S-ar putea să nu pară inspirația pentru o aventură plină de inimă, dar acesta este unul dintre lucrurile pe care acest film le face atât de bine; este ușor pentru o audiență să se relaționeze și să se bazeze pe un astfel de subiect negativ.

Povestea se concentrează în jurul cuplului pensionat Arthur și Martha Goode ( Bernard Hill și Virginia McKenna ). După ce a descoperit recent că potul său de pensii câștigat acum valorează cu mult mai puțin decât a prevăzut, Arthur este disperat să se simtă din nou tânăr, precum și un pic mai bogat, în ciuda celeilalte jumătăți ale acestuia stând ferm lângă el. Viața lor, și a celor din jurul lor, sunt întoarse în sus – cu ajutorul unei rulote și a câțiva castraveți – după ce, fără să vrea, scoate crima perfectă.

Există numeroase conundruri morale și, în timp ce lucrurile devin uneori puțin îndepărtate, totul face pentru lucruri extrem de încălzitoare și înălțătoare. Această poveste puțin probabilă este setată și pe o coloană sonoră electrizantă, cu niște clasici nu atât de evidenti aruncați – aproape o reminiscență a unui tracklist Tarantino.

Deci, cine este creierul din spatele acestui film (în mare parte, oricum)? Nimeni în afară de Nick Knowles , el a fost faimosul DIY SOS și Loteria Națională. În urmă cu șapte ani, a decis să întoarcă mâna spre scenariu și, după câteva ședințe cu regizorul John Miller , perechea a reușit să stârnească începuturile Anilor de Aur . Cu Jeremy Sheldon împrumutând și o scenetă și Mark Foligno din producția de renume a The King’s Speech , produsul final este un lucru excelent, ca să nu mai vorbim de un debut surprinzător de bun pentru prezentatorul TV.

 

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 36m 2016 363 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • JetloadRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar