Gold - Goana după Aur (2017) online subtitrat

Gold
Gold – Goana după Aur (2017)

Gold 2016 este un film thriller de aventura scris dupa un scenariu de Patrick Massett si John Zinman regizat de Stephen Gaghan in rolurile principale interpretate de actorii Matthew McConaughey, Edgar Ramírez si Bryce Dallas Howard.

Povestea filmului este centrata pe tanarul Kenny Wells (Matthew McConaughey), un mic mostenitor si afacerist ghinionist, in acelasi timp pregatit pentru o lovitura mult visata, sa caute si sa gaseasca aur în munţii din Indonezia. La scurt timp Kenny ii cere ajutorul lui Michael Acosta (Edgar Ramírez), un geolog si mai pagubos decat el.Impreruna pornesc la drum in cautarea aurului mult visat. Norocul ii loveste puternic gasind aur in valoare de 30 miliarde de dolari, dar ei nu isi dau seama ca au atras atenţia întregii lumi, iar oamenii corupti din zona pun stăpânire pe mina lor de aur. Oare se vor mai alege cu ceva din marea lor descoperire ?
Poveste este una adevărată, bazată pe o poveste revista, deși, desigur , multe detalii au fost schimbate sau impodobita. Kenny este prezentat ca un agitator de noroc, cerșind practic banii de care are nevoie pentru a reveni în jocul metalelor prețioase. El este cel de-al doilea gloss modern pe un tip Willy Loman / „Death of a Salesman” care apare într-un film major în această lună – celălalt este rolul principal al lui McDonald, Ray Kroc în „ The Founder„O dramă mai puțin ambițioasă, dar cu totul mai satisfăcătoare. Totuși, cum ar fi filmul McDonald’s,„ Aurul ”de multe ori nu poate părea să fie dezgustat și jenat de lăcomia goală a eroului său și de aparentul gol moral din inima sa, sau să te trezești în goana lui de adrenalină în timp ce trântește de la stat la stat și în America de Sud și înapoi, în căutarea grevei mari care îi va face o lovitură mare.

Kenny se duce la Borneo pentru a găsi un legendar „river walker” -ie, un geolog hands-on care găsește de fapt minereul de care profită băieții ca Kenny. El este numit Mike Acosta, și atât personajul, cât și interpretarea lui Edgar Ramirez în rol sunt cele mai bune motive pentru a vedea acest film. Gaghan a decis să se concentreze mai ales pe Kenny și să-l trateze pe Mike ca pe un semn de întrebare și o sursă de anxietate pentru erou. Este într-adevăr la fel de grozav ca mulți oameni cred? Are într-adevăr un al șaselea sens pentru metalul prețios? Sau este un doppelganger pentru Kenny, un bărbat al cărui succes este întotdeauna trecător, pentru că are mai mult talent pentru a strânge bani și încredere decât pentru a face meseria pe care spune că este stăpân?

Nu am idee dacă un film despre Mike ar fi fost mai fascinant decât unul axat pe Kenny; este posibil ca el să nu fie suficient de adânc pentru a ține centrul unui film lung și dens, precum „Aurul”. Dar știu că pur și simplu Kenny m-a purtat. McConaughey a jucat mulți bărbați ca acesta: credincioși adevărați cu ochi sălbatici, cu un dar de gab care vorbesc cu mâinile, precum și cu gura, și par adesea parcă predică. El este grozav la asta. Acesta este genul său de rol. Într-o altă eră, l-ai fi putut conecta pe Dennis Hopper . Însă personajul este atât de unic, legând mereu totul din nou de nevoia lui de a se răscumpăra pe el însuși și pe tatăl său și își exprimă atât de multe dintre preocupările sale verbal, mai degrabă decât prin ochii sau corpul său, încât, după un timp, am vrut să pun dopuri de urechi și închide ochii pentru a face o pauză de la el.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

2h 1m 2016 551 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • MixdropRomana - HD
  • HqqRomana - HD
Informatie
Actori
Background

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar