Godzilla: King of the Monsters - Godzilla II: Regele Monștrilor (2019) online subtitrat

Godzilla: King of the Monsters
Godzilla: King of the Monsters – Godzilla II: Regele Monștrilor (2019)

„Godzilla: King of the Monsters” are un sentiment de minune. După ce am părăsit proiecția noaptea târziu și am ieșit pe o stradă întunecată a orașului la aproape o dimineață, am vrut să mă uit în sus, mai degrabă decât în ​​față, doar în cazul în care Ghidorah dragonul cu trei capete sau Rodan, gigantul pterodactil a venit urlând din nori . Nu este același lucru cu a spune că este un film perfect. E departe de asta. Dar erorile sale se încadrează în principal la rubrica eșecului de a nu-și ieși din drum, iar imperfecțiunile sale sunt compensate de măreție.

Regizat și croit de Michael Dougherty („ Krampus ”), filmul urmează pe tocurile filmului „Godzilla” din 2014 și al Kong-ului din 2017 : Insula Craniului”Este conceput ca parte a unui univers cinematic împărtășit, în stilul minunat, de povești care se întrepătrund și se construiesc spre o serie de vârfuri (prima dintre ele este„ Godzilla vs. Kong „din 2020). Eroii umani fac parte dintr-un Proiect de top-secret numit Inițiativa Monarh. Această mitologie re-imaginează Godzilla și ceilalți monștri giganti făcuți faimoși de studiourile Toho, inclusiv Ghidorah, Rodan, Mothra și King Kong (o creație americană pliată în universul Japoniei) ca parte a unui vechi ecosistem de monștri giganti hibernanți care predau dinozaurii. Ei pot călători rapid dintr-o parte a globului în cealaltă prin tuneluri prin centrul planetei (aceasta este ceea ce este cunoscut sub numele de „teoria pământului gol”) și apar acum în răspuns la umanitate ‘eliminarea mediului prin testarea atomică, depozitarea deșeurilor nucleare și chimice, exploatarea de demolare a muntelui și alte atacuri asupra Mamei Pământ.

Această serie americană finanțată de la Hollywood este o internaționalizare a imaginilor originale Godzilla, produse de Toho Studios, cu o distribuție internațională corespunzătoare, toate reprezentând diferite aspecte ale problemei monstru, cum este. Există apariții ale unor personaje din filmul din 2014, inclusiv un cuplu de specialiști monștri Monarch, interpretați de Ken Watanabe și Sally Hawkins , dar personajele principale sunt o familie nucleară fracturată, formată din doi oameni de știință ai proiectului Monarch, Doctori Mark și Emma Russell ( Kyle Chandler și Vera Farmiga ) și fiica lor adolescentă, Madison („Stranger Things”, Millie Bobby Brown). Au pierdut al patrulea membru al familiei lor, fratele mai mare al lui Madison, cu cinci ani mai devreme în timpul bătăliei lui Godzilla cu MUTO-urile din San Francisco, iar părinții s-au separat în cele din urmă. În curând devine clar că despărțirea lor s-a datorat în mod egal durerii și unui dezacord filosofic cu privire la modul de a face cu Godzilla și cu calitatea sa – tatăl crede că toate ar trebui exterminate, în timp ce mama crede că pot fi manipulate printr-un dispozitiv sonor special care imită dinamica cântecelor de balenă.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

2h 12m 2019 543 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • WaawRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar