God’s Not Dead 2 (2016) online subtitrat

God's Not Dead 2
God’s Not Dead 2 (2016)

In acest film online subtitrat este despre o profesoara de liceu (Melissa Joan Hart) este prins într – un caz juridic de profil înalt pentru dreptul ei de a discuta despre Isus într – o sală de clasă publică, și se confruntă cu opoziția puternică din partea unui avocat trufaș (Ray Wise). Deşi se bucură de sprijinul unui avocat abil şi carismatic, tânăra profesoară riscă să piardă dreptul de a mai profesa vreodată, iar prezenţa lui Dumnezeu din şcoli ar putea fi exclusă odată pentru totdeauna.

„God Not Dead” a spus povestea unui tânăr student universitar creștin închis într-o bătălie de voințe cu un profesor de filozofie ateu care vrea ca elevii săi să declare „Dumnezeu este mort”. Filmul a fost aglomerat cu tot atâtea subploturi ca un întreg sezon al unui serial de televiziune, completat cu un concert plictisitor la final de către grupul creștin pop Newsboys.

„God Not Dead 2” (ca acea glumă recurentă din „ Saturday Night Live”: „Generalissimo Francisco Franco este încă mort”) adună o mare parte din aceleași distribuții de personaje, inclusiv Newsboys (și ambele au fost regizate de Harold Cronk , și scenografiat de Cary Solomon și Chuck Konzelman ). Continuarea mută acțiunea la un liceu. Grace Wesley ( Melissa Joan Hart) – primul nume și prenumele simbolice ale importanței ei pentru creștinism – învață Istoria AP, iar într-o zi răspunde la o întrebare în curs despre legătura dintre învățăturile lui Gandhi și Martin Luther King, Jr. și învățăturile lui Isus. Harul răspunde, citând Scriptura. Părinții elevului care au pus întrebarea se plâng la școală. Ei se definesc drept „raționaliști” și „gânditori liberi” (cuvinte de cod pentru „ateism” în viziunea mondială a lui „God Not Dead 2”, iar dacă nu ați obținut asta, atunci uitați-vă la curva rece a mamei. Dulapul lui Alexis Carrington, precum și faptul că nu durează moartea fiului ei mic). Grace este chemat pe covor, refuză să-și ceară scuze și toată chestiunea ajunge să fie luptată într-o curte de drept sub ochii atenți ai națiunii.

Cazul judecătoresc are momentele sale de interes și se joacă așa cum s-ar întâmpla în viața reală, cu diferite grupuri de protestatari care urlau unul pe celălalt pe treptele curții și vorbitul constant al diferitelor brigadă de zelot la ultraj. Singura scenă cu adevărat bună din film prezintă un detectiv de omucideri în caz de viață rece, J. Warner Wallace, care și-a folosit abilitățile de analiză medico-legală asupra evangheliilor, rezultând într-o carte numită „Crestinismul cazului rece”. El a fost pus pe stand în apărarea săracului, nedreptățit Grace Wesley, iar mărturia lui este pur și simplu livrată și provocatoare de gândire. Superba Jesse Metcalfe, în calitate de avocat al lui Grace, oferă și o performanță bună. Personajul este un apărător public atribuit cazului ei. El nu este creștin, dar simte cu tărie că nu predica sau făcea prozelitism în sala de clasă, ci doar răspundea la o întrebare pusă pentru ea. Metcalfe adaugă cel puțin un strat de nuanță la procedurile cu pumnul de șuncă. Cu toate acestea, există un moment deosebit de scăzut, în care suntem tratați la spectacolul unui bărbat alb care învață pe directorul afro-american african al școlii ( Robin Givens ) despre ceea ce a însemnat cu adevărat Martin Luther King în celebra sa scrisoare din închisoarea de la Birmingham.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 4,00 din 5)
Încarc...

2h 1m 2016 945 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • MixdropRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar