God of War - Zeul razboiului (2017) online subtitrat

荡寇风云
God of War – Zeul razboiului (2017)

În timpul secolului al XVI-lea, pirații domnesc coasta chineză, jefuind satele mici și terorizând cetățenii. Când liderul maverick, comandantul Yu, apelează la ajutorul unui general tanar ascuțit, ei elaborează un plan de înfrângere a piraților. O ciocnire violentă de spirit și de arme va decide cine va conduce pământul.

Cât de exact au făcut mizerii dramatismului de război chinez „God of War” să încurce o premisă sigură de foc precum „pirații samurai din secolul al XVI-lea vs. Sammo Hungși armata chineză? ”Pentru debutanți, creatorii filmului nu-l lasă pe Hung, carismaticul și extrem de influentul vedetă și coregrafă, să facă orice. În al doilea rând – și cel mai important – scenariștii filmului își încalcă personajele deja arcate cu atât de mult informații de fond banale pe care nu le poți ajuta, dar să le verifici emoțional cu mult înainte să ajungem la unele scene de acțiune (din fericire decente). Eroul militar, generalul Jiguang Qi (Wenzhuo Zhao), incitant prin a explica la nesfârșit pentru ce a stat, pentru ce factori politici i-au stat în cale și de ce nu a părut niciodată să lupte cu niște pirați blestemați de samurai.

Serios, ce se întâmplă cu acești pirați samurai și de ce nu sunt vedetele acestei imagini?

Oh, așa este, pentru că „God of War” se simte ca o încercare născută de a face pentru generalul Qi ce a jucat vedeta Donnie Yen și serialul „Ip Man” pentru personajul său din titlu, profesorul din viața reală a lui Bruce Lee. Generalul Qi este un strateg, așa că își petrece o bună parte din timp murind prin birocrație care îl împiedică să antreneze soldații și să învingă invadatorii japonezi. Qi este însărcinat să înlocuiască / să ajute comandantul chinez mai puțin reușit Yu (Hung), un lider bine apreciat, care continuă să atace fără încetare (dar nu reușește niciodată să anihileze) un grup de pirați înrădăcinați. Așadar, cei mai înalți din regimul dinastiei Ming cer lui Qi să facă ceea ce Wu nu are abilitatea tactică de făcut: ucide-i pe toți.

Există o mână împrăștiată de scene preliminare în care vedem de ce Qi este o afacere atât de mare, precum cea în care el și Wu se luptă unu-la-unu într-o celulă a închisorii sau cel în care îi excedează pe pirați și îi obligă să retragere. În mare parte, povestea lui Qi este relatată printr-o serie de conversații despre orice, în afară de pirați. Qi se luptă să ridice o armată. Apoi încearcă să obțină aprobarea pentru a antrena armata. Apoi face un pic de luptă. Apoi a strigat pentru că nu a prins pirații japonezi, ceea ce îl conduce pe Wu la închisoare. După aceea, el încearcă să aibă o conversație rezonabilă cu oamenii responsabili de blocarea predecesorului său. Și își strigă bărbații că s-au îmbătat în timp ce era de serviciu. Și lucrurile continuă să nu aibă nicio legătură cu elementele cele mai interesante ale acestui film.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

2h 10m 2017 1.062 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • JetloadRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar