Go Karts! (2020) online subtitrat

Go!
Go Karts! (2020)

Go Karts este un film australian intitulat Go! , dar poate că Netflix nu a crezut că a acoperit în mod adecvat subiectul greu de kart. Este de fapt vorba despre oameni, nu despre vehicule antropomorfe precum Mașinile , doar ca să fie clar. Oricum, există karturi de mers, iar oamenii le întrec, iar unul dintre ei este un underdog, iar unul este, overdog. Cine va castiga? Și ne pasă?

The Gist: The New Kid (William Lodder) și mama sa al cărui nume probabil ar trebui să fie har (Frances O’Connor) ajung în Orașul Mic, Australia, în vagonul lor de epocă. Își privesc noua casă veche, cu baloane oculare care nu văd o vedere, ci mai degrabă, un loc care are nevoie de un pic de vopsea, niște balamale pentru uși și câteva scorpioni mai puțin. Sunt destul de buni, deși New Kid are un tată mort pe care îl vede uneori în flash-uri de memorie – amintiri bune, când Dead Dad era Alive Tad și îl scotea pe New Kid în vagonul stației pentru a face gogoși. Mama al cărei nume probabil că ar trebui să fie Grace pare să fi rezolvat pierderea soțului ei cu … ceva. Graţie? Graţie.

În timp ce mama al cărui nume probabil ar trebui să fie grație își înființează noua piață de alimente, lapte și materie – lapte și materie! – New Kid prăbușește o petrecere din apropiere la o pistă de kart. El întâlnește și face prietenă cu cel mai bun prieten (Darius Amarfio Jefferson) și se cunoaște cu personaje cheie de sprijin din noua sa viață: Grouchy Old Coot (Richard Roxburgh), fost șofer de curse de curse, care conduce pista și trăiește pe site într-o remorcă groaznică. . Sweep The Leg Johnny (Cooper van Grootel) este campionul local de kart go, care este și un bătăuș arogant cu un tată bogat, care deține o echipă de curse auto, care este, de asemenea, o echipă de curse de kart. Și apoi este The Girl (Anastasia Bampos), care este Sweep The Leg Johnny sora și știe o mulțime de lucruri despre construirea kart-urilor și vrea să se implice cu construirea kart-urilor, dar este blocată în timp ce bărbații din familia ei construiesc kart-urile. Citit:

La petrecerea la care nu a fost invitat, New Kid rupe în jurul pistei într-un kart, și simte nevoia, nevoia de accelerare, impuls și viteză. Nu a mai alergat niciodată un kart de go, dar este un firesc și vorbește Grouchy Old Coot să-l învețe cum să efectueze cursa REAL, pentru a putea alerga cu adevărat în cursele competiționale viitoare. Grouchy Old Koot îi oferă sarcini neplăcute, cum ar fi spălarea kart-urilor, cu bureți pe picioare, și câteva momente după ce am spus WAX-ON / WAX-OFF! la ecran, New Kid glumește că Grouchy Old Coot este domnul Miyagi. Cel mai bun prieten îl ajută pe New Kid să-și construiască un kart, dar The Girl într-adevăr știe să construiască unul, care este mai rapid decât kartul Sweep The Leg Johnny’s go. Între timp, New Kid complotează pentru a ajuta Donut Cop (Dan Wyllie) să aterizeze o întâlnire cu mama al cărei nume probabil că ar trebui să fie har. New Kid va învinge toate șansele – toate! – și să treci de la nimic la cetățeni? Vor fi montaje? Va exista o romantică adolescentă penibilă cu The Girl? SPOIL IT NU TREBUIE.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 50m 2020 599 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • JetloadRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar