Girls with Balls (2019) online subtitrat

Girls with Balls
Girls with Balls (2019)

O comedie horror schlocky cu câteva râsuri bune și o mulțime de n’importe quoi (termenul francez pentru „prostii”), Olivier Afonso’s Girls With Balls înscrie câteva puncte pentru concepțiile sale din filmul Z, dar ar fi putut beneficia de o scriere și o direcție mai puternică.

Afonso, care este unul dintre cei mai importanți artiști de machiaj cu efecte speciale din Franța și a lucrat la toate, de la Raw până la Taken 3 până la The Diving Bell and the Butterfly , nu este un străin la care să încurajeze și pare să savureze tot sângele fals, capetele tăiate și gâștele trashy. se aruncă spre privitor.

Este aproape suficient pentru a face acest mashup scurt și stupid – imagine Dodgeball întâlnește jocul cel mai periculos prin Troma – plăcut, dar personajele sunt atât de subdezvoltate încât mulți dintre ei par mai buni decât în ​​viață. După ce a jucat în competiție la Festivalul Internațional de Film Fantastic de la Paris, Fetele arată destinate statutului de cult minor în fest-urile de gen și pe site-urile de streaming.

Scrisă de Afonso și Jean-Luc Cano, povestea urmărește o echipă de volei galică all-girls, într-o călătorie rutieră care le duce adânc în munții din sud-vestul Franței. Așa cum v-ați imaginat, RV-ul lor se desprinde în mijlocul nicăieri, lăsându-i pradă unei bande de consagrații care purta pușcărie, conduse de nimeni altul decât Denis Lavant. (OK, poate că nu ți-ai imaginat asta – cel puțin partea lui Denis Lavant.)

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 17m 2019 327 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • WaawRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar