Gifted (2017) online subtitrat

Gifted
Gifted (2017)

Pelicula Gifted, în regia lui Mark Webb, îl are pe Chris Evans în rolul unui burlac, care se vede nevoit să-şi crească nepoata, pe Mary. Fetiţa se dovedeşte însă a fi un mic geniu şi intră în atenţia buncii, care începe un proces de custodie cu tatăl adoptiv.

Acest lucru ar putea suna ca un lucru tipic cinic-recenzor de spus, dar cel mai surprinzător despre „Cadou” este că este absolut bine. Adică, dacă mergi singur de la premisa sa. Filmul, dintr-un scenariu original de Tom Flynn (o privire scurtă la a cărei filmografie nu inspiră încredere rock-solid), este despre o fată tânără foarte drăguță care se înscrie în clasa întâi, mult împotriva voinței sale, pentru că așa cum se întâmplă, este o utură whiz matematica care preferă să fie învățat la domiciliu de unchiul ei Frank. Complicațiile provocatoare includ o bunică care simte că risipitorul va fi mai bine undeva în afara colibelei groaznice a lui Frank din Florida.
Configurația sună ca „Rainman Annie” sau ceva de genul. Dar chiar și cel mai înalt concept de film depinde de execuție, iar execuția de aici este cu mult mai bună decât premisa pe care o aștepți. Și cum este executată, premisa joacă altfel – mai mult dintr-o vibrație „ Kramer vs. Kramer ” se întâlnește vibrația „ Little Man Tate ”. În mijlocul procedurii, maxilarul meu aproape că a scăzut: „Aceasta este o custodie a copiilor … care este cuvântul … melodrama !!!” Și nu spun melodrama de parcă ar fi un lucru rău. Lumea le-ar putea folosi mai multe în aceste zile în ceea ce mă privește.

Dacă „Cadou” funcționează pentru tine așa cum a făcut-o eu, este mai ales din cauza distribuției, dar și a modului în care povestea se dezvăluie. Chris Evans este cel mai eficient Evans-y în rolul lui Frank, care duce o viață mistificantă cvasi-lipsită de griji, care repara bărcile și are grijă de Mary extrem de adorabilă ( Mckenna Grace ). În ziua de deschidere a școlii, el îi spune fetiței că i-a făcut un mic dejun „special”, iar în curând a fost dezvăluit că înseamnă un bol de Special K. Cei doi au un stil bun de înfăptuire, deoarece îi explică de ce este o idee bună să se desprindă de școală acasă și să se alăture primului grad „Vei întâlni astăzi copii, de unde poți împrumuta bani pentru tot restul vieții”, îi spune el. De îndată ce Mary este în autobuz, vecina lui Frank Roberta ( Octavia Spencer), jucând un rol cu ​​care trebuie să fie destul de obișnuită până acum, dar pe care, cu toate acestea, nu îl telefonează, și este bun pentru ea, și filmul) vine să-i spună că, insistând să o trimită la școala publică, nu este decât sigilat Mary doomne. De ce ar fi asta?

Răspunsul vine destul de curând, în timp ce Mary o uimește pe amabilitatea ei, dar înduioșată pe profesoara Bonnie cu liniile sale de rezolvare a problemelor de matematică. Darul Mariei, plictiseala în clasă și pasiunea pentru justiție – la scurt timp după prima zi, ea aglomerează un bătăuș – și mai mult o aduc în atenția directorului școlii ( Elizabeth Marvel ). Acest director a insistat că o școală publică nu este locul pentru Mary, dar Frank insistă că așa este. Una urăște de partea principalului, dar are dreptate. Pe de altă parte, există ceva despre Frank care sugerează cu tărie că, la fel de corect cum este principalul, nu greșește mai mult.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 41m 2017 853 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • JetloadRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar